Srce mi je puklo kada sam ga čula – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Srce mi je puklo kada sam ga čula

– Mmmmmm – počela sam da mu masiram natekla jaja, i da balavim po tvrdom kurcu, a on je bio van sebe

– Ohhhh to, sisajjj droljoo, oooooohhh…

Bila sam njegova lična drolja, mala droljasta klinka koja puši kurca za jednu vožnju po kraju i to mi se tako svidelo, volela sam da budem iznapušavana i iskorišćena u dobrom autu.

– Mmmmm – nastavila sam još žešće da mu dojim ogromni tvrdi kurac a iz mojih usta su se cedile bale i išle na njegova muda, ja sam ih rukom razmazivala.

Onda je on izvukao lisice… ruke mi je vezao iza leđa. Dohvatio me je za kosu, obema rukama i ponovo mi je nabio kurac u usta… Sada je počeo bukvalno da me jebe u grlo.

– Aaaaggggggghhhrr – davila sam se dok mi je njegov nabrekli kurac uletao u grlo, ali on nije prestajo, već mi ga je zakivao do samih jaja u grlo.

– Tooo kurvoooo, gutaj, mamu ti jebem kurvanjsku – urlao je napaljeno.

Počeo je sve brže da ga nabija u moje grlo. Njegova jaja su me lupala po bradi dok mi je uletao kurac a onda mi ga je nabio jako sve do muda i počeo da stenje. Držao mi ga je tako nabijenog i počeo da svršava u moja razvaljena usta.

– Aaaahhhhh, ahhh – urlao je dok je špricao mlazeve vrele guste spreme direktno u moje grlo. Gutala sam spermu u luksuznom crnom mercedesu, vezana lisicama i svršavala sam kao nikada do sada.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt