Srce mi je puklo kada sam ga čula – Ispovesti
Ispovesti

Srce mi je puklo kada sam ga čula

Srce mi je puklo kada sam ga čula… Po rođenju naše ćerkice, muž je insistirao da se zove Katarina. Pristala sam jer mi se svidjelo ime.

Jedne noći kad sam ustala da popijem vode i vidjela sam njega u sobi kako priča našem anđelu dok spava:

“Prelijepa si. Bićeš kao ona,ja ću da te naučim. Kaćo,uvijek ću te voljeti.” Nisam slušala dalje, ljuta sam ga čekala u sobi i čim je ušao napala ga kako je imao srca da da ime našem detetu po svojoj neprežaljenoj ljubavi, kako je odvratan, da nema prava na to, da sam mislila da me voli…samo me pogledao i rekao:

“Ljubavi,to mi je bila starija sestra, koja je umrla kad sam imao 5 godina.

” Znala sam za nju,ali nikad nije pričao o njoj i nije rekao kako se zvala.

Srce mi je puklo tada. Glupa ženska ljubomora. ?

BONUS ISPOVEST:

Odjednom me je dohvatio za rep i naredio mi: OTVORI USTA…

Oduvek sam se ložila na tipove koji su se vozili u dobrim automobilima. Bilo da su oni bili mlađi tatini sinovi ili matori lovatori, uvek sam želela da svoju guzu spustim na kožno sedište nekog luksuznog automobila.

Tog dana sam sedela u letnjoj bašti kafića i ispijala svoj nes, kada se na parkingu prekoputa, parkirao najnoviji model Mercedesa sa crnim zatamljenim staklima, odmah mi je pičkica počela vlažiti.

Čekala sam da vidim ko će izaći iz automobila. A onda su se vrata mečkice otvorila i napolje je izašo krupan, ćelavi lik. Na sebi je imao farmerice, tesnu majicu, bio je sav u tetovažama, a oko vrata je imao debelu zlatnu kajlu koja mu je visila na grudima. Pa da… trebalo je da znam, samo kriminalci imaju ovako moćne automobile.

Seo je odmah do mog stola, ali na mene nije obraćao pažnju, već je nešto gledao u svoj mobilni telefon. Bio je dosta stariji od mene, to se videlo po njegovoj gruboj faci, imao je od prilike 30 godina, dok sam ja imala 19 godina. Uvek sam se izazovno oblačila, pa sam tako i sada na sebi imala ultra kratki minić, koji mi je pokrivao samo pola guze, a na nogama sam nosila duboke crvene patike. Svi su me zagledali sem njega i to me je nerviralo.

Ustala sam, kao da idem do toaleta i prošla pravo ispred njega, zavrtela sam kukovima i sigurna sam kako je imao lep pogled na moje mlade seksi guzove, a nadala sam se da ga to neće ostaviti ravnodušnog.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt