Nasmijala sam se kao nikad u životu – Ispovesti
Ispovesti

Nasmijala sam se kao nikad u životu

Nasmijala sam se kao nikad u životu… Zove me bivša svekrva neki dan.Plače, kumi, ispričava se za sve zlo koje mi je učinila. Inače, udajem se opet za par mjeseci.

Rekoh joj da se nisam rastala zbog nje i njenih spački nego zbog toga što smo i bivši i ja bili nesretni u braku i rastali smo se ko najbolji prijatelji. Nakon toga sam otišla kod nje na kavu i napričale se u miru i tada mi je priznala sve spačke koje je radila dok sam bila u braku.

Nasmijala sam se ko nikad u životu. Zbilja maštovita žena. Nekako sam sretna što je baka mojoj djeci. Sad makar znam da im s bakom nikad neće biti dosadno. Žena je u oglasniku stavila da prodaje traktor za 1000 kuna i ostavila moj broj mobitela.

Mobitel mi je zvonio bez prestanka mjesec dana! Šta jest jest, dobra je spačka. Ali dok sam bila na kavi, promijenila sam sekreraricu na fiksnom i sad kaže:

“U zatvoru sam do studenoga, zovite tada.” Čekam da skuži.

Ja imam 39 godina, a ona 67. Ajd, do stote ćemo odrasti Bitno je da se smijemo!

BONUS ISPOVEST:

LJUBIO SAM JE PO VRATU: Igrala je svoju zavodljivu igru kojom me je očarala!

Ima preko 50 godina, ali je izuzetno zgodna, mršava, kratke plave kose. Doselila se posle razvoda u roditeljsku kuću. Pošto sam majstor često me je zvala da vršim neke popravke po kući koja je oronula. Posle čestih ispijanja kafe i mojih besplatnih usluga, rekla mi je da bi bio red da mi se oduži.

Zaključala je ulazna vrata, ušla i sela do mene. Mazila me je svuda po telu, i najzad me uhvatila za kurac koji se već polako dizao. Počeo sam da joj mazim sise i da joj ljubim vrat. Pitala me je da li imam neku želju. Rekao sam joj da bih voleo da to uradimo na stolici.

Nasmejala se i postavila me na stolicu, igrala je i skidala se ustao sam i skinuo se, kada sam ponovo seo ona je pala na koljena i počela da ga sisa. Zavrtala je kožicu, igrala se svojim veštim jezikom i bacala me u trans. Sve vreme je mazila svoju pičku. Ustala je, okrenula se i polako sela na moj kurac. Nabijala se sve jače i jače, guza joj je bila lepog oblika ali ne zategnuta, isto tako i sise, mesio sam ih i štipkao bradavice.

Rekla mi je da slobodno svršim unutra jer ima spiralu. Rekao sam joj da se okrene ka meni i ona je to učinila. Nabijala se ponovo na moj kurac, dok sam joj ja grickao bradavice i ljubio opuštene dojke. Ustao sam, podigao je zajedno samnom i bacio je na obližnji krevet, pao sam preko nje i počeo tako ludački da joj ga nabijam u pičku da je ona vrištala i zabijala nokte u moja leđa. Udarao sam je sve jače i brže, na kraju sam svršio u njenu vlažnu i raširenu pičku.

Odmah je strpala moj kurac u usta, sisala ga je dok se nije ponovo digao. Sela je opet na moj kurac dok se sperma još uvek slivala iz nje i legla preko mene, ljubila je moj vrat i grickala mi uvo. Mešala je guzom i nabijala se na moj kurac. Legla je na bok, ja sam bio iza nje, podigao joj nogu i stavio ga u pičku. Uživala je u toj pozi i stalno se nemirno pomerala nabijajući se na moj kurac iznova i iznova.

Pitao sam je da li voli u guzu. Pristala je, ali da budem nežan, ustala je, stala pored stola i namestila guzu da ga stavim. Nabijao sam ga polako, jedva je ušao, guza joj je bila tako tesna. Udarao sam je po guzi i nabijao ga polako, tražila je da ubrzan tempo i ja sam lagano ubrzavao. Mesio sam njene sise koje su visile.

Kada sam došao do vrhunca izvadio sam ga i svršio po njenoj guzi. Pomogao sam joj da se obriše, obrisao sam svoj kurac, obukao i otišao kući.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt