D0ĐI DA TE TETA P0DUČI: Mali je imao vrhunsku alatku, glatku i skamenjenu – Page 5 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

D0ĐI DA TE TETA P0DUČI: Mali je imao vrhunsku alatku, glatku i skamenjenu

Ja sam sada legao na nju i počeo da je ljubim po celom telu. Prvo sam krenio s vratom, a zatim došao do njenih predivnih grudi. Ljubio sam ih i lizuckao. Lizao sam njezine bradavice i gledao nju kako uživa. Počeo sam joj i mesim predivne grudi dok joj tako lizuckam i ljubim bradavice. Poljupcima sam prešao preko njenog stomaka i napokon došao do pičkice. Prvo sam ljubio okolo, a onda sam i njoj podario malo pažnje. Krenuo sam da je ližem onako kako sam mislio da bi bilo najbolje. Lizao sam ju i igrao se s njom. Lizao sam joj vanjske usnice pa malo i unutarnje. Ulazio sam jezikom u nju a ona me navodila kako i gde da je ližem. Pokazala mi je na klitoris i rekla da i tamo posvetim vremena. Počeo sam ga lizuckati i sisati i odmah je počela jače uzdisati.

– Ne mogu više izdržati. Stavi ga unutra – rekla je.

Poslušao sam ju i ustao se. Kurac mi je opet bio tvrd kao da i nisam svršio, ah to je prednost kad si mlad. Namjestio sam ga na njenu pičkicu i polako ušao u nju. Koliko god jako sam htio jebati ju što prije toliko sam se i uspio kontrolirati da ju lagano jebem jer ipak je ona dama i prema damama treba biti nežan. Polako sam ušao u nju i počeo ju jebati laganim tempom. Gledala me u oči i mazila po rukama.

– Jel ti lepo Dominik?

– Ana ovo je najljepši osećaj koji sam ikada doživeo.

– Drago mi je da je tako. I eto sada službeno nisi više nevin.

– Hvala ti na tome Ana.

– Vidim da si jako nježan mladić tako da mi uopće nije žao – odgovorila je i tu je naš razgovor stao.

Počeo sam je jebati tako, gledao sam kako moj kurac ulazi duboko u nju. Bio je to lep prizor. Ima baš slatku pičkicu i voleo sam gledati kako ju moj kurac širi. Zatim sam joj gledao i grudi kako se njišu svakim mojim ulazom u nju, a potom sam gledao i nju. Video sam da joj paše i to me napalilo još više. Bilo mi je drago da i njoj godi i da su osećaji obostrani.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt