D0ĐI DA TE TETA P0DUČI: Mali je imao vrhunsku alatku, glatku i skamenjenu – Page 4 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

D0ĐI DA TE TETA P0DUČI: Mali je imao vrhunsku alatku, glatku i skamenjenu

– Tvoj je red.

Bez oklevanja uzeo sam sunđer i počeo njime da prelazim po njenom telu, prelazio sam po njenom vratu, grudima, stomaku, nogama, a zatim i po njenoj guzi i pičkici kojima sam posvetio najviše pažnje. Prelazio sam tako preko njenih rupica i gledao kako uživa.

– Smeš i prstiće da upotrebiš – rekla je.

Nakon čega sam ispustio sunđer i počeo da joj trljam pičkicu rukom. Polako sam gurnuo jedan prst u nju, a zatim i drugi i treći pa sam počeo da je jebem prstima. Video sam da joj godi. Gurnuo sam prst i u njenu guzu te nastavio tako da je jebem prstima. Lagano sam ulazio u nju i gledao kako uvija kukovima. Izvadio sam prste iz njenih rupica, okrenula se i strastveno me poljubila.

Nakon našeg strastvenog poljupca uhvatila me za kurac i odvukla u sobu. Gurnula me na krevet i gledala onako izazovno. Zatim je legla na mene i opet me poljubila. Počela je prstima da klizi po mom telu i da me grebe noktima dok me gledala onako izazovno i zavodljivo. Napokon je došla i do mog kurca. Lagano ga je grebala noktima i prelazila prstima preko njega. Zatim ga je uzela u ruku te rekla:

– Lep komad. Drago mi je da će te ova teta naučiti kako biti bolji.

I pre nego sam išta uspeo da kažem već joj je bio u ustima i pušila ga je. Prvo polako, a zatim i malo brže. Lizala ga je celog. Malo glavić pa malo telo, a onda ga je i celog stavila u usta i počela da ga cucla. Dok ga je tako lizala i pušila počela mi je noktima da grebe jaja. To nije dugo trajalo a već me dovodilo do ludila. Nisam više mogao da izdržim.

– Ana svršiću – rekao sam joj a ona ga je samo nastavila cuclati i pušiti dok napokon nisam svršio.

Ostala je tako neko vreme i gutala spermu koja je izlazila iz mog kurca. Sve je progutala a zatim me onako izazovno pogledala i pokazala kako je sve progutala. Nasmešila mi se a zatim mi poljubila kurac i počisatila ga od sperme. Opet mi je prišla i poljubila me.

– Ovo je bilo lepo, a sad je na tebi red da uposliš jezik i naučiš zadovoljiti damu – rekla je te potom legla kraj mene.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt