D0ĐI DA TE TETA P0DUČI: Mali je imao vrhunsku alatku, glatku i skamenjenu – Ispovesti
Ispovesti

D0ĐI DA TE TETA P0DUČI: Mali je imao vrhunsku alatku, glatku i skamenjenu

Baš je zgodna – pomislio sam si dok sam je gledao kako vežba u teretani. Dolazila je svaki dan u isto vreme, a ja sam počeo da dolazim kad i ona samo da je gledam. Nisam bio opsednut njome, samo me motivisalo svaki put kad bih je video. Nije morala ni da gleda dok dižem, ali dok je bila tamo i sam sam imao više snage nego inače. Psihička motivacija moglo bi se reći. Nismo baš razgovarali nešto drugo osim stvari vezanih za teretanu. Videla je da nisam baš ni vešt u pričanju i prilaženju devojkama, a to je jedan od razloga zašto i idem u teretanu.

Jedan dan, došao sam pre nje i počeo da se zagrejavam. Radio sam grudi taj dan tako da sam pripremao kilažu na “benču”. Radio sam s prijateljem i taman sam odradio seriju kad je ona ušla. Bila mi je posebno zgodna taj dan. Imala je na sebi kratke pantalonice i sportski grudnjak. U jednoj ruci je nosila flašu i peškir, a u drugoj mobilni i slušalice.

– Koja ženska – rekao je moj prijatelj.- Seksi riba trenira.

– I ja kažem. Odlična je.

– Kladim se da se ne usuđuješ da joj priđeš.

– Misliš?

– Znam.

– Ajde da ti dokažem suprotno.

– Ajde – odgovorio je sa podsmehom jer je mislio da se neću usuditi.

U što sam se to uvalio – pomislih si, ali sad je već bio kraj i morao sam da odem do nje i da pričam. A koliko može biti teško, pa poznaješ devojku samo bi trebalo da je pitaš kako se zove i da nastaviš razgovor – nastavio se unutrašnji nemir. Ali, stisnuo sam zube i otišao do nje.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt