“Svidja mi se mama od drugara” – Ispovesti
Ispovesti

“Svidja mi se mama od drugara”

Danas sam spavao sa majkom mog najboljeg druga! Toliko puta sam je sanjao, maštao o njoj… ali sam se trudio da je ne spominjem kada je moj drug, a njen sin bio prisutan.

Danas sam saznao da će ona biti sama kod kuće ceo dan! Bila je to prilika koja se morala iskoristiti! Otišao sam kod nje navodno da se vidim sa drugom, popili piće, a ona kaže kako me stalno spominje drugaricama. Kaže kako sam pravi prijatelj njenom sinu, a onda spominje i kako sam lep, zgodan, šarmantan…

Kažem joj da nikada nisam upoznao ženu kao što je ona tako posebnu sa lepim osmehom i zgodnim telom. Ona se nasmeje, pomazi me po obrazu i lagano poljubi. Onda se okrenula spustila trenerku i pitala kako mi se čini njeno telo, rekao sam odlično i rukama sam mazio njenu zadnjicu… A ostatak… ostatak je bio kao iz sna!

BONUS ISPOVEST:

 

KOMŠIJA JE OMASTIO BRKE: Neugledan, nikako građen, ali me je odradio profesionalno

 

Doselila sam se u tu zgradu sa 19 godina kad sam počela da studiram. Nije prošlo mnogo, upoznala sam par komšija i nešto se desilo sa vodom u kupatilu, pa sam pozvala komšiju vodinstalatera koji je živeo par spratova niže da popravi.

Posle 20 minuta sam otvorila vrata krpunom muškarcu, ružnjikavom ali privlačnom na neki životinjski način. Imao je oko 50 godina i imao trbušinu i mišićave ruke. Nosio je kombinezon. Kao i obično i njega sam zagledala u međunožje ali se nije dobro videlo ništa zbog njegovog povećeg stomaka. Kako je frka u kupatilu nastala kad sam krenula na tuširanje, bila sam u bade mantilu a ispod gola. Bade mantil mi je dosezao do kolena, ali se jako dobro videla moja figura i moje obline.

Primetila sam da me zagledava na isti način kao i većina muškaraca, ali nisam htela da od sebe pravim budalu dok baš ne vidim da bi me jebao. Ostavila sam ga na miru da radi i posle kad je tu završio s poslom, pozvala sam ga u kuhinju da popijemo po pivo da ga častim jer nije hteo da mi naplati. Tu smo počeli nešto da pričamo neobavezno i on me pitao da li me strah da živim sama i da treba da nađem neko muško da me štiti. Tu se nacerio a ja kao slučajno napomenem da sam probala sa momcima i da nisam baš zadovoljna onim što moji vršnjaci mogu da mi ponude i da od sada samo dolaze u obzir zreli muškarci koji znaju šta hoće. Širom je otvorio oči i pogledao me:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt