“Ponudio sam komšinici kafu” – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Ponudio sam komšinici kafu”

– Neka sada dođe ko je postigao onaj jedan gol …

Izašao je jedan igrač i stao ispred mene, rekla sam mu da uzme stolicu i da sedne. On je to uradio, ja sam došla ispred njega i klekla sam … pogledala ga odozdo i rekla …

– Ti ćeš biti nagrađen jer si postigao gol, uživaj u nagradi …

Uhvatila sam ga za kurac, prošetala sam mu kožicu nekoliko puta, a onda sam stala da mu jezikom oblizujem oko glavića. Počela sam lagano da mu ga pušim, igrač je zastenjao, osećala sam kako mu se kurčina kruti i povećava u mojim ustima.

– Ahh gaaazdarice ahh aaa – stenjao je igrač dok sam mu pohotno pušila kurac a svi oko nas, uključujući i trenera su nadrkavali svoje ukrućene kurčine i gledali kako pušim. Onda sam ustala, iz tašne sam izvadila kondom, navukla sam na njegov kurac, opkoračila ga i sela mu na kitu.

Ahhh to je taj osećaj, igrač me je dohvatio za guzove i počeo da nabija svoj otvrdli kurac u mene.

– Jebi jače – zasiktala sam i on je ubrzao ritam, nabijao mi ga je do muda i opet ga vadio, bližila sam se ograzmu i počela da mu naskačem jako na kurac.

– Tooo takoo jebi jako, golgeteru moj – siktala sam napaljena i samo na korak od svršavanja.

– A vi svršavajte po nama! – Vikala sam na ostale igrače.

Igrač koji me je jebao kao i ja bližio se vrhuncu, držao me za guzu i nabijao u brzom ritmu … aaaaahhhhhhha oboje smo zastenjali i počeli da svršavamo u isto vreme. Ja sam se grčila od orgazma a on je punio kondom u mojoj pici i tresao se i uvijao.

– Ostali igrači koji su drkali počeli su da svršvaju po nama, sperma je letela i prskala na sve strane po meni bili smo totalno ulepljeni vrelom spermom. Ja sam lizala spermu sa njegovog lica i sladila se.

Kada je sve bilo gotovo sa igračima sam otišla na tuširanje. Svi smo se tuširali, oni su me trljali i mazili a šta se sve dešavalo ispod tuša …

– Hmm možda vam i ispričam jednom.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt