“Ponudio sam komšinici kafu” – Ispovesti
Ispovesti

“Ponudio sam komšinici kafu”

Zakucala mi komšika na vratima. Kada sam otvorio vrata bila je u kratkoj suknjici, pogledali smo se i ponudio da uđe. Kada sam je upitao gde je komšija rekla je da njen muž leži mrtav pijan i nije nizašta onda sam osetio da se nešto kuva.

Sela je i prekrstila noge. Ja sam otišao da skuvam kafu. Kada sam se vratio iz kuhinje ona je ležala na stomaku i gledala tv. jasno sam mogao da vidim crvene tange kao poziv za one stvari. Seo sam na krevet do nje, ona se malo skupila da sednem. Onda je rekla da je malo izmasiram kaže da je ubila promaja čim sam počeo da je masiram ona naglo krenula na mene i počela da me svlači, čim me skinula klekla je na pod i počela da ga pu.i.

Nije prošlo dugo, odmah se raskrečila preko kreveta i rukom ga povuka sebi. Krenula da ga stavlja sebi. Strašno sam se uzb.dio, krenuo sam divljački da je rasturam. Nije prošlo 5 minuta pustio sam semenu tečnost. Kada smo završili tražila je papir da se obriše. Od tada više nije dolazila kod mene. Gubim svaki kontakt sa njom.

BONUS ISPOVEST:

 

Prebacila sam nogu preko njegovog ramena, pomakla tange u stranu i glasno mu naredila: LIŽI MI MAČKICU

Zovem se Maja, imam 19 godina, moj tata je vlasnik fudbalskog kluba Vatreni iz Beograda. Mnogi za mene kažu da sam prepotentna kučka koja se kurči tatinim parama, a da li sam zaista takva videćete u nastavku priče.

Bila je nedelja, lep i suncan dan. FK Vatreni su igrali na svom terenu protiv nekog kluba iz centralne Srbije, kao i uvek tatina ćerkica tj. ja, sedela sam u prvom redu u dopičnjaku sa prekrštenim nogama i posmatrala fudbalere kroz zatamnjena stakla mojih naočara.

Vatreni tog dana nisu ispunili moja očekivanja, krajnji rezultat je bio 1:1. Rekla sam treneru da me vodi do igrača. Realno me je bolela pička za rezultat, htela sam samo da im održim predavanje, jer je svakog od njih moj tata dobro plaćao.

Uletela sam u svlačionicu i stala među izbezumljene igrače, neki su čak bili i goli jer su upravo došli sa tuširanja.

– Okupite se svi ovde! – zakreštala sam u svom stilu. Oni koji su bili goli sa poludignutim kitama, su krenuli da traže šorceve da se oblače ali sam ih sasekla novom drekom.

– Nema potrebe da se oblačite, ja znam šta je kurac!!!!

Okupili su se a ja sam stajala u sredini u ekstra kratkom miniću i na ogromnim štiklama, počela sam da sikćem.

– Nisam zadovoljna ovim što sam danas videla, zbog čega vas moj tata plaća!

Svi su ćutali pognutih glava …

– Zbog ovoga će te biti kažnjeni, svi spustite šorceve dole.

Počeli su da se gledaju ali su poslušali i jedan za drugim igrači su poskidali šorceve dok sam ja gledala kako im landaraju poluukrućeni kurčevi. Onda sam naredila golmanu da dođe i klekne ispred mene. Uradio je to bez pogovora, prebacila sam nogu preko njegovog ramena, pomakla tange u stranu i glasno mu naredila:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt