Sredom vodim ljubav sa električarem, petkom sa stolarom, a sada mi je najveći problem… MUŽ – Ispovesti
LifestyleZanimljivosti

Sredom vodim ljubav sa električarem, petkom sa stolarom, a sada mi je najveći problem… MUŽ

Dvostruka preljuba će se veoma brzo pretvoriti u nerešiv problem.

Jedan ljubavnik je veliki problem, a dvojica su prava tempirana bomba, a u to se uverila i Engleskinja koja ne zna kako da sačuva svoj seksualni četvorougao.

“Znam da ne bih smela da imam ljubavnika, a kamoli dvojicu. Ja imam 32 godine i domaćica sam, a moj suprug 37 godina, i rekla bih da smo u srećnom braku”, počinje ona svoju priču.

“Pre karantina, suprug je prihvatio da radi noćne smene Iako je plata bila mnogo bolja, jedva smo se viđali. I ranije sam ponekad flertovala s muškarcima, ali nikada nisam išla dalje od toga. To mi je prosto bilo zabavno”, objašnjava Britanka i nastavlja:

“Međutim, bila sam sve usamljenija i počela sam da koristim sajtove za onlajn dejting. Ubrzo su mi se javila dvojica muškaraca, jedan je bio električar od 40 godina, a drugi stolar u svojim dvadesetim”.

“Svake nedelje sam imala seks s njima, sa električarem sredom, a sa stolarom petkom. Viđali smo se u mojoj garaži dok je muž na poslu, a vodila sam računa da nas deca ne čuju. Stavljala sam sofu ispred vrata kako neko ne bi slučajno banuo i prekinuo nas usred akcije”, kaže žena.

“Ali, problem je nastao sa uvođenjem karantina. Muž trenutno ne radi i stalno je kod kuće i ja više ne mogu da viđam svoje momke. Što je najgore, seks sa suprugom je dosadan i predvidljiv. Šta da uradim da bi se moj brak vratio u normalu”, zapitala se Engleskinja.

Odgovor terapeuta: Igrate opasnu igru sa svojom porodicom i brakom. Kažete da su vam te afere zabavne, ali članovi vaše porodice to sigurno neće tako videti. Ima mnogo boljih načina da ispunite vreme i povežete se sa ljudima, umesto da se prepuštate tako destruktivnom ponašanju.

Izvor: Objektiv.rs

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt