Muž je skinuo gaće, uslikao se go i sliku poslao ženinoj sestri, a onda je JOŠ VIŠE šokirao suprugu – Ispovesti
Ispovesti

Muž je skinuo gaće, uslikao se go i sliku poslao ženinoj sestri, a onda je JOŠ VIŠE šokirao suprugu

Suočena sa bizarnim ponašanjem svog supruga koje je slike svog penisa slao njenoj sestri, jedna Engleskinja se našla pred nerešivim problemom.

“Oboje imamo po 30 godina i 10 godina smo zajedno. Navikla sam na njegove ispade jer boluje od ADHD sindroma (poremećaj koji karakteriše impulsivno ponašanje koje nije u skladu sa godinama te osobe) i znam da se on ne ponaša uvek na odgovarajući način u komunikaciji sa ljudima”, priča ona i nastavlja:

“Ali, ovoga puta je zaista preterao. Prvo mi je poslao sliku svog penisa, a zatim je tu fotografiju “slučajno” poslao i mojoj mlađoj sestri“.

“Ona ima 25 godina i kaže da se on nije zadržao samo na slikama, već je počeo da joj šalje lascivne poruke i da joj se nabacuje. Sestra mi je poručila da joj je svega dosta i da bih trebala da se razvedem”, objašnjava Britanka.

“Suočila sam se sa njim i on mi se kleo u našu petogodišnju ćerku da se samo šalio sa svojom svastikom. A onda me je pitao: Ne znam zbog čega pravite toliki problem, tvojoj sestri je očigledno hirurškim putem uklonjen smisao za humor. Volim ga, ali umorna sam od njegovih ispada. Ne znam šta da radim ako ponovo uradi nešto slično ovome”, zaključila je Engleskinja.

Odgovor terapeuta: Nije u redu to to je vaš suprug uradio. Sa druge strane, vi znate da on ponekad ima problem da kaže pravu stvar, ali vi ga volite bez obzira na to.

Najbolje bi bilo da iskreno razgovarate sa njim i pokušate da mu objasnite da je bolje da se naredni put uzdrži od uvredljivog ponašanja, i tako sprečite nove probleme. Ako ni to ne pomogne, potražite stručnu pomoć.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt