Vodim ljubav sa stanodavcem da bih platila kiriju, a moj muž je oduševljen zbog toga – Ispovesti
Ispovesti

Vodim ljubav sa stanodavcem da bih platila kiriju, a moj muž je oduševljen zbog toga

Bizaran seksualni trougao

U jednoj od bizarnijih ispovesti, mlada Engleskinja je priznala da ima seks sa stanodavcem kako bi platila stanarinu, kao i da njenom suprugu to nimalo ne smeta.

“Ja imam 25 godina, i mislim da sam zavisna od seksa, i u prošlosti sam imala mnogo partnera. Moj suprug ima 30 godina, i potpuna je suprotnost od mene, i u životu je samo sa jednom osobom imao seks – sa mnom”, počinje ona svoju priču.

“U poslednje vreme imamo problema sa novcem. Muž je ostao bez posla i jedva krpimo kraj s krajem. Jednom prilikom sam predložila da spavam sa našim gazdom i tako platim kiriju, i na moje veliko iznenađenje, suprug se složio. To me je potajno uzbudilo”, kaže ona i nastavlja:

“Narednog dana sam otišla u kancelariju našeg stanodavca i bez okolišanja sam mu ponudila da na “drugačiji” način platim kiriju. On je odmah pristao. Završili smo tako što smo imali vodili ljubav na njegovom kauču, i da budem iskrena, godinama nisam imala tako dobar seks”.

“Kada sam se vratila kući, muž je odmah shvatio šta se dogodilo, ali me nije pitao za detalje, a ja mu ih nisam ni ponudila. Na moje oduševljenje, te noći smo imali najbolji i najekplozivniji seks ikada, i to ne samo tada već i narednih nedelja. Očigledno ga je uzbudila moja afera sa gazdom”, objašnjava Britanka.

“Sa jedne strane, stvari ne mogu biti bolje – stanarina je plaćena, nas dvoje smo srećni… Međutim, sa druge strane, brinem da li će mi suprug biti dovoljan, i spremam se da mu predložim da imamo otvoren brak”, navodi devojka.

“Sigurna sam da on misli da je moja afera sa gazdom, samo trenutna stvar, pa se plašim da će odbiti moj predlog, a meni će sve ubrzo dosaditi i ja ću ga prevariti. Opet, ako pristane, da li će to u svakom slučaju pokvariti našu vezu”, u dilemi je Engleskinja.

Izvor: Objektiv.rs

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt