Moja majka je sa razvedenim čovekom u vezi, koji ima mnogo dece... – Ispovesti
Ispovesti

Moja majka je sa razvedenim čovekom u vezi, koji ima mnogo dece…

Voleo bih da se udaljim od majke… Moja majka je sa razvedenim čovekom u vezi, koji ima mnogo dece. Meni sama činjenica da je sa njim ne smeta, ali dovodi ga u naš stan kao da su tinejdžeri.

Ponašaju se nenormalno, rade u sobi svašta, ja ih čujem konstantno.. nemaju nikakvog poštovanja prema meni, a ni stida i obraza. Izlaze u provod, majku ne poznajem. Taj čovek pored svega što radi, bez imalo stida postavlja svakakve vulgarnosti na drustvene mrze.

Voleo bih da mogu da da odem daleko od njih.


BONUS ISPOVEST:

Morala sam protiv majke… Slučajno sam uhvatila majku sa drugim muškarcem u krevetu i nekako sam uspjela da ih uslikam. Pošto tata nije kod kuće, u inostranstvu je na poslu, ja sam mu istog momenta poslala slike.

Ne bih mogla oca da pogledam u oči i pretvaram se kao da ništa ne znam, dok ga žena vara sa strane! Kada je došao kući uslijedilo je jedino logično rješenje, naravno razveli su se.

Osuđujte koliko želite, ali smatram da sam učinila pravu stvar. Ona je naravno otišla kod ljubavnika da živi sa njim jer nije imala kud. Sad je viđam u gradu ne sa istim čovekom nego sa drugim, očigledno da je mama postala žena lakog morala kad ne pazi na sebe. Gadi mi se, ne mogu više da je zovem “majkom”, prljava je i odvratna.

PROČITAJTE I OVO:
https://ispo-vesti.info/2022/08/17/20353/

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt