Imam 44 godine, malo sam punija: Ostala sam udovica pruje 4 godine... – Ispovesti
Ispovesti

Imam 44 godine, malo sam punija: Ostala sam udovica pruje 4 godine…

Dan je bio vreo. Imala sam mnogo da učim, ali nisam mogla sesti na stolicu koliko me je bolela pičkica i guza. Komšija je dolazio svaki dan da me jebe i više nisam mogla izdržati taj tempo, pa sam mu pustila poruku da večeras pravimo pauzu. Istuširala sam se i sela na krevet da namažem mleko za telo.

Dok sam prstima utrljavala mleko po sisama, setila sam se njega. Nastavila sam da utljavam mleko i da mazim sise. To me je podsetilo na njegove dodire, napalila sam se žešće, osetila sam kako mi pičkica vlaži i taman sam mislila da ga ipak pozovem, predomislila sam se.

Bila sam tako razvaljena i bolelo me je između nogu i bradavice su mi bridele od uvrtanja i sisanja, tako da sam rešila da večeras odomorim, uprkos svojoj napaljenosti. Obukla sam ultra kratku top haljinicu, bez brusa i gaćica, jer je u studenskom domu bilo pakleno vruće i nisam mogla trpeti puno tkanine na sebi.

Otvorila sam prozor i začuh kucanje na vratima. Ko to može biti, niko mi se nije najavio? Otvorila sam vrata, a na vratima je bio komšija. U jednoj ruci je drzao pastu, a u drugoj vino.

– Ceo dan drkam na tebe. Nisam mogao da izdržim, morao sam doći da te malo jebem. Ali skuvao sam pastu i doneo vino, da te pre tucanja malo povratim u život.

Nasmejao se i spustio večeru na sto. Ovome se nisam nadala, ali nisam mogla odbiti. Nabrekao kurac mu se ocrtavao na farmericama i već sam ga želela. Postavili smo tanjire i seli da jedemo. Večera je bila stvarno ukusna i rashlađeno vino mi je prijalo po ovoj vrućini. Kada smo završili sa jelom, zapalio je cigaru, otkopčao je šlic i izvadio kurac.

– Ajde sad da mi popušiš.

Poslušala sam ga i klekla ispred njega. Bio je tvrd, balavio je žestoko i ja sam ga strpala u usta. Pušila sam mu polako, lizala ga od korena do vrha, sisala glavić i mazila rukom jaja. On se prepustio i uživao. Počela sam jezikom da palacam po jajima i to ga je još više naložilo. Stavila sam jedno jaje u usta i sisala ga, zatim drugo, onda sam ih oblizivala dok sam mu rukom drkala kurac.

Toliko se napalio da je izgledao kao da će svršiti svakog časa. Meni je pičkica bila mokra i jedva sam čekala da primim kurac. Uhvatio me je rukama za kosu i nabijao mi glavu na kurac. Ulazio mi je duboko u grlo, mislila sam da ću se ugušiti koliko me je nabijao. Onda mi je odmakao glavu i počeo da ga drka. Ja sam se spustila i lizala mu jaja.

Opet me je uhvatio za kosu i nabio mi kurac tačno u usta i počeo svršavati. Punio mi je usta spermom, a ja sam gutala ogromnu količinu vrelih sokova koji su se slivali u moja usta. Dobro sam ga olizala i isisala, bio je čist kad mi ga je izvadio iz usta. Krenuli smo da raspremamo sto. Odneo je tanjire u kuhinju, a ja sam uzela stolnjak da istresem kroz prozor. Razmakla sam zavesu, nagnula se na prozor i namerno natrćila guzu, jer sam znala da će me odmeravati, i da će mi se haljinica podići, a gaćice nisam nosila. Tresla sam stolnjak i odjednom osetila oštar bol i njegov kurac kako duboko ulazi u moju pičkicu. Stegao mi je kukove i grubo nabijao kurac duboko u meni.

– Ti nisi normalan! Videće nas neko!

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

1 2Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt