Nisam sumnjala u njega, ali… – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Nisam sumnjala u njega, ali…

Momak je imao dugačak, ali tanak kurac sa šiljatim glavićem, pa joj je lako ušao. Mirovala je sve dok nam se jaja nisu sudarila, znak da je i u guzi ceo, a onda krenula da meša. Iza momka se sad već stvorio red od momaka koji su čekali priliku da je jebu. Jedan mlad momak je drkao svoj kurčić od nekih 14-15 cm i skoro je bio pred svršavanjem kada je dobio priliku da ga umoči u razrađenu guzu. Mislim da ga nije ni osetila kad ga je momak ubacio u guzu, par puta ga nabio i uz blaženi osmeh krenuo da je puni. Kada ga je izvadio, sperma iz guze je krenula da curi po mom kurcu i da se sliva niz jaja sve dok joj nije prišao otpozadi momak sa enormno debelim kurcem.

Bio je nekih 18 cm, ali debeo kao da su ga pčele izujedale. Kada joj je momak stavio glavić na ulaz u guzu, osetio sam njen začuđen pogled, ali ga je junački primala, santimetar po santimetar. Toliko debelu kurčinu sam i ja osetio preko tanke membrane, čak sam osetio i vrlinu sperme dok joj je punio guzu koja je odmah krenula da curi po mom kurcu čim ga je izvadio.

Tražila je još kurčeva, ali su preostali momci verovatno jebali po sobama, pa je samo dobila devojku koja je šamarala po dupetu i nabijala joj prste u pičku iz koje je još curela sperma. Rado ih je prihvatala, ali ja sam ih ostavio u jebačkom transu i krenuo u kupatilo.

Nadao sam se da tamo neću nikog zateći.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt