Strani portali se raspisali o Hrvatici o kojoj naša javnost nema pojma: 'Pa ona je jedna od najljepših na planetu!' – Ispovesti
Lifestyle

Strani portali se raspisali o Hrvatici o kojoj naša javnost nema pojma: ‘Pa ona je jedna od najljepših na planetu!’

Hrvatska se, eto, može pohvaliti da ima možda čak i najljepšu nogometašicu na svijetu – Ana Mariju Marković!

I moramo priznati da ni sami nismo za to znali sve dok u srijedu na jednom belgijskom portalu nismo ugledali priču naslovljenu: “Treba li netko napadačicu? Ana Maria je jedna od najljepših profesionalnih nogometašica na planetu!”

Tekst nam je otkrio da je u pitanju Hrvatica, a njezine fotografije na Instagramu da takva prelijepa doista ulazi u najuži krug za Miss nogometa.

Zanimljivo, u našim medijima o Ana Mariji dosad nitko nije napisao niti slova, a grafika na njezinu profilu nam je otkrila da je rođena u Hrvatskoj, da ima 21 godinu i da igra na poziciji napadačice u švicarskom Grasshopperu.

Nadalje, objavljene fotografije su nam ukazale i na to da je dio ljeta provela u Splitu, a zanimljivost kaže i da je prati gotovo 20 tisuća ljudi.

Većina obožavatelja su, slutimo, muškarci, a da joj ne mogu odoljeti, svjedoče i komentari ispod njezinih fotografija.

Čudesan se tamo nalazi niz ljudi koji joj izjavljuju ljubav, a zapazili su je tipovi od Australije do Aljaske.

Nadajmo se da će uskoro biti prilike da je i detaljnije predstavimo. U međuvremenu joj želimo svu sreću na travnjacima diljem Švicarske i Europe.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt