Sama ću odgajati dijete – Ispovesti
Ispovesti

Sama ću odgajati dijete

Sama ću odgajati dijete…Pokušavali smo dobiti dijete, ali bez uspjeha. Na kraju me muž ostavio zbog toga.

A da me je volio nikada me ne bi ostavio zbog toga, a dijete bi nam samo uvećalo našu ljubav i radost. Nakon jednog mjeseca od razvoda ja saznajem da sam trudna…

I sada nema šanse da mu se vratim, dijete ću sama odhraniti, a moji roditelji su mi obećali da će biti uz mene dok su živi. Hvala bogu pa oni dobro stoje sa finansijama, ja čak nemoram ni da radim.

BONUS:

Isključite li mobitele nakon 20 sati, vaše bi večeri mogle postati opasno seksi!

1. Ljubavni život neka vam bude prioritet. Ok, nećemo ići toliko daleko i savjetovati vam da morate organizirati vrijeme na način da se nekoliko puta tjedno MORATE poseksati, no vrijeme je da ljubavnom životu posvetite ipak malo više pažnje nego što je to do sada bio slučaj. Umjesto da si zacrtate dane kada ćete se seksati, jednostavno uvedite pravilo da je svaki dan nakon 20 sati vrijeme samo vaše. Isključite mobitele, uživajte u zajedničkom gledanju filma ili se jednostavno mazite pod dekicom. Na ovaj ćete se način intenzivnije povezati, prvo emocionalno i psihički, a zatim i fizički.

2. Razmišljajte izvan okvira. Imate li seksualne odnose uvijek u spavaćoj sobi, na krevetu, vrijeme je da malo seksualnu rutinu okrenete naopačke. Ideja o stvaranju novih, drugačijih uspomena, dodatno će vas mentalno i vizualno stimulirati pa obavezno isprobajte nove prostorije, hotele, javna mjesta na kojima ste ipak skriveni od pogleda i vikend putovanja koja će vam pomoći da barem nakratko izgubite osjećaj stvarnosti.

3. Uvedite samo jednu promjenu. Doslovno, smislite što god želite. Jer i najmanja promjena može imati ogroman učinak, a pogotovo ako ste navikli na uvijek isto mjesto, istu pozu, iste igračke (ili nekorištenje igračaka). Kupite neku novu igračku, seksi uniformu, ili jednostavno predložite novu pozu.

4. Nikada nemojte podcijeniti moć poljupca. Sjećate li se kada ste se posljednji put ozbiljno strastveno poljubili s partnerom? Dobivate li samo usputne poljupce kada se idete seksati, ili je seks jedino vrijeme kada se ljubite, vrijeme je da ponovno krenete trenirati usne. Ljubljenje je nešto zahvaljujući čemu ćete se oboje osjećati bolje, čime ćete jedno drugome dati do znanja da vam je stalo jedno do drugog, a osim toga ćete si podići razinu oksitocina zbog čega ćete biti još povezaniji i sretniji.

5. Usredotočite se na sebe. Koliko često ćete s partnerom razmjenjivati nježnosti i kako će vaš seks izgledati puno ovisi i o tome koliko se samopouzdano i seksipilno vi osjećate u vlastitoj koži. Nedostaje li vam samopouzdanja, teško da ćete se osjećati super ugodno i opušteno kada se krenete skidati pred partnerom. Učinite za sebe nešto zahvaljujući čemu ćete se osjećati kao boginja. Odite u solarij ili na tretman samotamnjenja, kupite novo seksi rublje ili otiđite u frizerski salon i napravite potpuni makeover. I pozdravite novo razdoblje fantastičnog seksa!

6. Razgovarajte, razgovarajte, razgovarajte. Često smo skloni zaboraviti ili potisnuti seksualne želje, maštarije i potrebe, a nitko nažalost nije u mogućnosti čitati nam misli. Otvoreno razgovarajte s partnerom i priznajte mu sve o čemu maštate i što biste željeli isprobati ili uvesti u spavaću sobu. Imajte takta i kažite mu kako obožavate i njega i vaš seksualni život, no kako imate ideju kako ga učiniti još boljim. Vi ćete dobiti što ste željeli, njegov će ego ostati neokrhnut i svi sretni i zadovoljni!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt