Njegovi su me optužili za krađu – Ispovesti
Ispovesti

Njegovi su me optužili za krađu

Njegovi su me optužili za krađu… Zbog svekra i svekrve, rastala sam se od muža. Optužili su me da im kradem nakit iz kuće.

A ja kako bih dokazala da nisam kriva saznajem da je svekrva našla drugog muškarca preko interneta i da je sav novac slala njemu. Taj njen je izmislio da ga žena ostavila u kreditima, kako nema od čega da hrani decu itd a mojoj svekrvi se srce cepalo zbog toga i davala mu novac, a zauzvrat bi on pričao da je voli što je njoj bilo dovoljno da joj srce zaigra zbog njega.

U tom periodu sam trpela vredjanja i ponižavanja svekra što je muž u potpunosti odobravao sve dok im nisam rekla istinu koju krije svekrva. A kad je moj muž video tog čoveka na internetu on je odmah rekao da ga zna i da je to lažan profil od njihovog kuma.

Svekrva ne zna šta će od sramote, počela je plakati iz besa što je prevarena i namagarčena a ja sam se jednostavno spakovala i otišla kući. Jednostavno ne mogu da predjem preko toga što su me optužili da sam lopov.

BONUS:

Vaginalni i klitoralni – je li moguće da ne postoje, odnosno to je sve jedan te isti?

Sigurno ste čuli ili možda i sami imali osjećaj kako su vaginalni orgazmi intenzivniji od klitoralnih orgazama. Ovu je tezu prvi iznio Freud, kako je objasnila seksologinja Nicole Prause, no nova studija ove znanstvenice malo je uzburkala vode po ovom pitanju. Studija je provedena na 88 žena, a cilj je bio utvrditi kako najčešće postižu orgazme te koliko su oni intenzivni.

Ono što su otkrili je da ne postoji poveznica između izvora orgazma i njegovog intenziteta te kako zapravo uopće ne postoji smisao u dijeljenju orgazama na vaginalne i klitoralne. ‘Cijelo smo vrijeme ženama postavljali pogrešno pitanje’, otkrila je, ‘jer kada ženu upitamo što je uzrok njezinog orgazma, ona obično mora birati između dva odgovora – vaginalne i klitoralne stimulacije, a prava je istina da su većini žena potrebne razne vrste stimulacije kako bi doživjele orgazam.’

Također, zgodno je za spomenuti i to da gotovo ne postoji način da se dogodi penetracija, a da istovremeno ne dođe do stimulacije klitorisa. Prilikom ove studije, 64 žene od njih 88 su se izjasnile kako orgazme postižu paralelno vaginalnom i klitoralnom stimulacijom, a ne samo jednom od njih. Drugim riječima, prestanite se opterećivati vrstom orgazma i jednostavno se usredotočite na to da ga doživite kako god vam odgovara.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt