Odrasla sam u siromaštvu – Ispovesti
Ispovesti

Odrasla sam u siromaštvu

Odrasla sam u siromaštvu… Moje djetinjstvo je bilo jako teško. Odrasla sam u siromaštvu. Otac je pio, skoro svaki dan je bio pijan. Ja i dvije sestre smo često bile bez vecer. Nasa majka se svega odricala i puno se zrtvovala za nas, znači ako smo nas tri išle na spavanje bez večere, mama taj dan sigurno zalogaja hljeba nije uzela.

Pre par god sam se udala i bas tad moja majka je teško oboljela od raka. Muz i ja smo odeslili za Njemacku, jednostavno sam morala ici, morala sam je ostaviti, i vjerujte koliko god mi teško djetinjstvo bilo, to mi je bilo najteže u životu.

Radimo i dobro zivimo, moze se reci imam svega. Cjeli zivot sam ovo cekala da pruzim mami neku sigurnost i oduzim se za sve njiene zrtve ali moja mama je nema je više otišla je na drugi svije Nije docekala da joj ista pruzim nadam se da zna tamo negde koliko beskrajno je volim i koliko mi fali… Tek sad vidim i shvatam da tuga i nesreća nisu bolesti samo siromašnih.

Mislila sam cijeli život da kada bih imala dovoljno novca da nikada szu ne bih pustila, da bi se vječno smijala, a sada iako imam, imam i ivše nego mi reba, moja tuga je veća nego ikada i suze ne silaze sa mog lica.

BONUS:

Zabava bez njega, smijanje šalama drugog frajera i još neke situacije zbog kojih će poludjeti od ljubomore

I dok postoje situacije koje kod većine ljudi izazivaju ljubomoru, postoje i one koje vam možda ne bi pale na pamet, ali izazivaju jednaki učinak. Samo što vam to vaš dragi vjerojatno nikada neće priznati!

Flert s drugim frajerom/frajerima. Čim detektira ovakvo ponašanje, vaš će dragi poželjeti dotičnog gospodina upoznati sa svojom šakom, da to pristojno kažemo. Jedino što frajere izluđuje više od flerta s drugim frajerom, je očigledno petljanje/ljubljenje/pipkanje s drugim frajerom.

Smijanje šalama drugog frajera. Možda ste samo ljubazni, možda vam je jednostavno smiješno nešto što netko priča, no u očima vašeg dragog, smijanje đali drugog frajera otprilike je ravno flertu.

‘Ženske večeri’. Ženske večeri su pod navodnim znakovima jer ste vi jedina koja zna da ženska večer doista i znači to što naziv implicira. Za njega, to je izgovor da izađete van i flertujete s drugim frajerima.

Spominjanje imena drugog frajera. Bez prezimena, bez dodatka na temelju kojeg bi se moglo zaključiti o kojem se to ‘Ivanu’ radi. Ne Ivan s posla, ne Ivan Ivanović, nego prosto ‘Ivan’. ‘Hahahaha, nećeš vjerovati što je ‘IVAN’ danas izveo…’

Dopisivanje s drugim frajerom. Ako se njega pita, nemate se vi što dopisivati s bilo kojim drugim frajerom osim njega. Izmijenite li koju šalu putem poruka, elegantno ćete biti svrstani u kategoriju flerta.

Najbolji prijatelj. Bez obzira na to koliko se dugo vi i vaš prijatelj doista poznajete i jeste li doista samo prijatelji, vaš će dragi uvijek biti ljubomoran na njega. Osim ako je gay. Ali ako je vaš dragi ljubomorniji tip frajera nego što je to normalno, mogao bi posumnjati je li vaš bff doista gay. Bez obzira na upoznavanje njegovog ‘navodnog’ dečka.

Spominjanje bivšega. Flert, petljanje i spominjanje bivšega. Zaboravili smo spomenuti spominjanje bivšega. Osim ako ga ne spominjete u kontekstu ismijavanja i iščuđavanja kako ste uopće mogli biti s njim, kod vašeg ćete dragog spominjanjem bivšega izazvati pozamašnu dozu ljubomore.

Zabava bez njega. Kada odete na zabavu na koju on nije u mogućnosti, znajte da će pucati od ljubomore. Iako vam je rekao da ni u najluđim snovima nema ništa protiv i uz široki osmijeh vam poželio dobru zabavu. U dubini duše vi znate da je to bio kiseli osmijeh.

Dugo ostajanje na poslu. Što imate raditi na poslu tako dugo? Imate li aferu s kolegom? Ili sa šefom? Sigurno imate neku aferu kad se tako sređujete i parfumirate i lickate svaki dan prije posla… Sve su ovo misli koje mu lete kroz glavu sto na sat svaki put kada na poslu ostanete duže nego što on misli da biste trebali.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt