Sestrić moga muža je došao kod mene – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Sestrić moga muža je došao kod mene

– Pre nego što je naguziš, mlati malo kurcem pred ostalim devojkama, pusti da ti ga malo drkaju i puše, a onda ga opet sjuri u pičku koja ga željno čeka!

Rukama je razmaknula guzove i čekala kurac.

-Hajde, razvali ovu matoru pičketinu, zamisli da je to najslađi pičić koji jebeš! Joj, što me dobro jebeš! Čuješ li kako mi pička šljapka! Aaaa, jebote!

Telo je počelo da joj se grči, tresao je snažan orgazam,pa sam se malo primirio.

-Hajde sad opet mlati kurcem ispred mene! Zamisli da sam jedna od nejebanih napaljenih devojaka koja hoće da ti ga popuši do kraja, koja hoće da se pohvali kako te je baš ona izmuzla. E, baš tako! Vrdaj malo dok te snažno ne uhvati za kurac i ne strpa ga u usta!

Naglo ga je zgrabila i strpala u usta. Snažno je svojim usnama simulirala jebanje dok kurac nije eksplodirao, a iz punih jaja nije krenula sperma da joj puni usta. Usnama je napravila vakum, cedeći ga do kraja.

– Izvini, Zoki, što sam te iskoristila. Znaš, meni matoroj je teško besplatno doći do dobrog, mladog kurca. Uglavnom ih plaćam, pa mi svaka ovakva situacija bude premija. Ako i dalje želiš ovaj posao, dobrodošao si. Ako ponekad poželiš da dobro izjebeš matoru pičketinu, ona je uvek spremna da primi mlad kurac.

Prihvatio sam posao i bio striper skoro do kraja studija. Bio je to period kad sam se najebao pičića i uživao u brdu love.

Nisam zaboravio ni vlasnicu. Nju sam isto povremeno jebao i podjednako uživao, možda čak i više, nego da jebem neki mladi pičić.

Ipak je najbolja supa od stare koke.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt