Sestrić moga muža je došao kod mene – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Sestrić moga muža je došao kod mene

-E, ovakav kurac će napraviti pometnju među devojkama! Vidi ti ovu batinu. Sutra ćeš odmah da skineš ovu šumu od dlaka, to devojke ne vole!

Jednu ruku je provukla između nogu, uhvatila me za kurac i kožicu povlačila do granice bola.

-Moraćeš da proceniš koja devojka hoće da se jebe, a koja ne, ali sve su tu da se dobro seksualno razonode. Uglavnom se sve odlučuju samo na pušenje, ali uvek one odaberu neku devojku koju poture da je dobro izjebeš. Sad ću ti pokazati!- Naglo me je okrenula prema sebi.

-Igraj sad pred mojim licem, mlati tom svojom kurčinom i nateraj me da ti pušim! Samo da znaš, ja ti nisam merilo tih devojaka. Ja ti samo pokazujem situaciju i biću devojka koja će ti ga pušiti i jebati se s tobom.

Lupkao sam je kurcem po licu, prelazio glavićem preko njenih usana i razmazivao sluz koja je krenula da curi. Glavićem sam prelazio i po njenim očvrslim bradavicama, stavljao ga među sise i tako ga drkao.

-Bravo, mali! Izluđuj je dok ti ga sama ne strpa u usta, evo ovako!

Snažno me je zgrabila za kurac i strpala ga u usta. Pušila ga je kao u transu čvrsto ga uvlačeći, stiskala mi jaja i vrckala u ritmu muzike. Onda je uzela sa stola šlag u spreju i poprskala mi stomak i ceo kurac.

-Eto, mali, kako sad da te ližem od ovih pustih dlaka -reče dok je jezikom i usnama skidala šlag sa stomaka i kurca. Još je jednom nanela šlag, ali samo na glavić i tako ga opet strpala u usta, pa ga čas nabijala, a čas oblizivala.

-Koliko god vole da puše na ovakvim zabavama, toliko ne daju da im ližeš pičku. Ti moju sad moraš dobro polizati da nastavimo sa obukom.

-Otkopčala je haltere, podigla guzu i skinula gaćice. Pička joj je bila skroz depilirana i već lepljiva od sluzi. Široko je raširila noge i glavu mi namestila između nogu.

– Hajde, sad me propali toliko da luđački poželim tvoju kurčinu u pički!

Jezikom sam joj razdvojio slepljene usmine i gurnuo joj ga u rupicu, a onda krenuo da joj ližem i grickam kliću.

-To, Zoki, (prvi put me je oslovila s imenom), nateraj me da tražim tvoj kurac u pički! Tooooo! Liži tu slinavu pičku! Ah, jebi je jezikom! Hoću, hoću, tu tvoju kurčinu u pički! Hajde sad mi ga nabi! Čuješ li kako ostale devojke navijaju da mi ga nabiješ, da me razvališ od kurca! Osetiš li kako te lupaju po guzi i guraju te prema pički! Daj ga, ahhh!

Polako sam se pridigao i sjurio joj kurac u pičku.

– Bravo, mali! Kad ga prvi put umočiš u pičku ostale devojke će to burno pozdraviti i zajedno će s tobom jebati sve dok ti ne isprazne jaja. Slušaj ih, ako budu vikale da je guziš, uradi to, evo ovako.

Okrenula se, kleknula i naguzila se prislonivši grudi na fotelju.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt