Sestrić moga muža je došao kod mene – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Sestrić moga muža je došao kod mene

-Evo ti odeća, pa se presvuci dok ja odaberem muziku.

Bili smo sami u agenciji. Odeća se sastojala od jednog ogrtača, sportske majice i nekih smešnih, tigrastih slip gaćica. Kada sam se presvukao, vlasnica je odabrala neku dobru muziku, pogledala me i samo potvrdno klimnula glavom u znak odobravanja.

-OK, sad zamisli da je u ovoj prostoriji u toku ludo žensko veče i da se sve devojke zabavljaju isčekujući tebe. Ti ulazi plešući, dobro osmotriš situaciju i biraš devojke koje su najuspaljenije i najslobodnije da bi plesao pred njima. Nego, hajde, ja ću pustiti muziku, ti ulazi plešući, a ja ću izigravati uspaljenicu.

Malo sam osmotrio vlasnicu, kasne četrdesete godine, ali zgodna. Na sebi je imala beli košulju, upasanu u teget suknju. Grudi utegnute u beli, jednostavan brus, suknja malo više popunjena na bokovima i guzi, noge isto popunjene, ali lepe koliko se to moglo videti ispod čarapa.Muzika je krenula, polako đuskam i pojavljujem se u prostoriji. Pravim se da je prostorija puna devojaka i fingiram da plešem pred njima sve se približavajući vlasnici. Ona se pravi kao da je upaljena i malo više popila. Kosu je razvezala, otkopčala 2-3 dugmeta na košulji i malo zadigla suknju, taman toliko da joj vidim kraj čarapa koje su bile nakačene na haltere. Polako se njišem ispred nje, vrckam kukovima, karlicom simuliram pokrete jebanja, a ona kreće da skroz otkopčala košulju i zadiže suknju sve dok nisu bljesnule bele gaćice. Dok je to radila odobravala je moj ples i hrabrila me da nastavim.

-Sad polako skidaj ogrtač, još više se uvijaj, polako se okreći da te devojka može udarati po guzi.

Kada sam skinuo ogrtač i okrenuo joj guzu, ona me je blago udarila po guzi.

-Sad se polako spuštaj meni u krilo kao da ćeš sesti, pa se opet podigni, ali nikako nemoj stajati s plesom.

Dok sam se spuštao prema njenom široko raširenom međunožju, ona je otkopčala brus. Sise su joj, za njene godine, bile čvrste, bradavice velike i nabrekle, što sam osetio na guzi, jer ih je krenula trljati od nju. A onda je i meni kurac krenuo da raste u minijaturnim gaćicama da bi bio u punoj erekciji kad sam joj seo u krilo. Uhvatila me je za stomak i polako krenula da skida atletsku majicu, prelazeći prstima po stomaku i grudima. Onda je dizala karlicu i pičku krenula da trlja od moju guzu, meseći svoje sise. Pokušavala je iza da mi skine smešne tange hvatajući ih za trake, ali nabrekli kurac joj to nije dozvoljavao, pa je provukla ruke napred i obema šakama uhvatila za kurac.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt