Sestrić moga muža je došao kod mene – Ispovesti
Ispovesti

Sestrić moga muža je došao kod mene

Sestrić moga muža je došao kod mene… On je sestrić mog muža i mnogo je mlađi od mene ima samo 17 godina, ali izgleda mnogo zrelije i jako je privlačan. Ja sam mu ujna i po godinama mu mogu biti mama, imam 44 godine, ali ne znam zašto prosto sam opčinjena njime.

Juče sam bila sama kod kuće i pozvala sam ga sa ciljem da idem sa njim do kraja. Bila sam sama, muž i sin na pecanju idealna prilika. Došao je brže nego sam mislila, kao da je znao šta mu se sprema, a onda sam ja iz nekog razloga izgubila hrabrost.

BONUS ISPOVEST:

“To mali, to me pali!”: BIO SAM MLAD, A ONA ME JE ISKORISTILA! NAJBOLJA JE STARA KOKA!

-Sine, tata je ostao bez posla, ne možemo više da finansiramo tvoje školovanje.

Ova kratka vest me pogodila kao grom iz vedra neba.

Bio sam na trećoj godini DIF-a, navikao na lagodan život u velikom gradu, a sve zahvaljujući parama koje su mi slali roditelji. Sad ću morati da se snalazim sam, da zarađujem pare za svoje školovanje. Nisam bežao od posla, ali mi je bilo nezamislivo da radim na nekom gradilištu, ili neke slične poslove koji su nudili po oglasima.

Tražeći tako posao po oglasima, jedan oglas mi je privukao pažnju u kojem se traže manekeni sa ili bez iskustva. Bio sam zgodan i lep kao “slika” (tako je pričala majka), pa sam tu video priliku. Popunio sam CV i poslao na mail i već istog dana mi je stigao odgovor u kojem me pozivaju na razgovor. Primila me sredovečna žena koja se predstavila kao vlasnik agencije. Usmeni deo razgovora je protekao u neobaveznom ćaskanju i upoznavanju sa osnovnim stvarima posla.

Nakon sat vremena smo morali, samo u boksericama, da prodefilujemo ispred nje kako bi videla našu golu figuru. Sutradan sam dobio obaveštenje da sam primljen. Krenula je obuka, neke sitne revije, modeliranje kod nekih proizvođača garderobe…. Sve u svemu, krenula je da kaplje lova koja je pokrivača sve moje troškove i još mi je ostajalo za provod.

Jednog dana me gazdarica pozvala i rekla da moram ići na kratki kurs plesa. Bilo mi je to neobično, ali sam se pojavio u zakazano vreme na mestu gde su mi rekli. Škola plesa i nije bila klasična škola, jer nas je bilo samo par muškaraca, računajući i instruktora. Ni ples nije bio klasičan, već neka mešavina orijentalnog plesa što je više priličilo devojkama. Na muziku u trendu smo učili kako da vrckamo, uvijamo kukovima, kako da budemo erotični. Onda me je opet pozvala vlasnica agencije i objasnila mi o čemu se radi. Naime, sve više su se u jednom velegradu tražili striperi za ženske rođendane i devojačke večeri. Rekla mi je da je tu lova velika i da li bi to radio. Pošto mi se lova osladila, odmah sam pristao.”U redu, sad ćemo improvizovati situaciju jedne devojačke večeri.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt