“Žena terala muža da jede baklavu” – Ispovesti
Ispovesti

“Žena terala muža da jede baklavu”

Ženu naterale muke jer se mužu više ne diže: Zivela zena sa muzem vec godinama i sve je teklo po nekom redosledu. Znalo se da se uvek vikendom obavljaju poslovi “mame i tate”. I tako prolazilo vreme kada jadnica zena primeti da se njemu vise i ne dize. Pomisli ona godine su u pitanju, ode ona kod koleginice i pita je sta da radi ona joj kaze:

– “Samo ti njemu napravi dobru baklavu pa ces videti kako mu se dize.”
Dolazi covek sa posla na stolu baklava. Pita on odmah nju:
– “Je li imamo goste?”

– “Ma jok ovo je samo za tebe.”
Tako on jeo jeo i ne moze vise. Ona ga natera da jos jede i jede i jede i opuca on celu baklavu. Legli se oni da spavaju kada u neka doba noci ona njega pita:
– “Je li ti se dize ?”

A on:
– “Ne boga mi.”
Domalo ona opet:
– “Je li ti se dize?”, on opet kaze ne.
Sva u tuzi ona se okrenu da spava kada domalo budi on nju:
– “Hej zeno”, ona sva obradovana:
– “Reci sokole.”
– “Ja se usro…”

BONUS ISPOVEST:

Štipkam ukrućene, široke i čvrste bradavice, koje vrište od želje za poljupcima i muškim milovanjem… a onda je ušao on…

Što se tiče seksa, uvek me je ludo uzbuđivala jedna fantazija. Kada god bih uveče legla u krevet i svukla gaćice i grudnjak, te počela prstima trljati svoju mokru i vruću uspaljenicu, redovito bih zamišljala kako mi se ta fantazija ostvaruje. Zamišljajući tu scenu strahovito bih se uzbudila i vrlo brzo bih svršila, proživljavajući u mislima tu maštariju…

Ležim potpuno gola u svom krevetu. Uspaljena sam. Vruća. Željna seksa, gladna bluda, divljeg razvrata koji će utažiti moju žeđ i želju za strastvenom, dugotrajnom ševom. Trljam svoje velike, raskošne sise. Štipkam ukrućene, široke i čvrste bradavice, koje vrište od želje za poljupcima i muškim milovanjem. Prste uvlačim u svoje mokro pohotno međunožno ždrelo. U uspaljenu usku pičkicu koja vapi za ukrućenom muškosti, ne bi li ugasila njenu pomamljenu vrelinu.

Žudim za nečim novim, za nečim neisprobanim u seksu. Žudim za nečim što nadilazi puko raširivanje i podizanje nogu kakvo uglavnom praktikujem u svom skromnom seksualnom životu.
U sobu ulazi nepoznat muškarac. Gol je. Visok. Snažan i mišićav. Samopouzdan. Želim posedovati. Pitati ga što nepozvan, a uz to još i obnažen, želi i radi u mojoj sobi, ali ćutim.

Opčinjena sam nabreknućem koje strši iz njegovog međunožja. Prilazi mome krevetu. Počinje me hvatati strah. Postajem svjesna da uživam u tom strahu. Uzbuđuje me. Pali moje međunožje koje treperi od gorućeg iščekivanja. Ulazi u moj krevet i dalje šuteći. Velik je. Ogroman. Dvadeset i više centimetara ukrućenog mesa. Još k tome debeo.
Unosi ga u moje lice. Osetim njegovu tvrdoću priljubljenu uz moj obraz. Pička mi vlaži. Slatki nektar počinje teći iz nje.

– Uzmi ga u usta, pičko! – po prvi puta je progovorio tajanstveni neznanac iz moje sobe. – Želim da mi ga pušiš!
Bespogovorno gutam njegovu moćnu spravu. Njegov klip mi ispunjava usta. Gutam ga gotovo cijelog. Puna su mi usta njegove veličine, pohotno ga obrađujem usnama. Vadim ga van, pa opet unutra, pa opet van… Čini mi se da beskrajno ponavljam taj postupak, sve dok me salva sperme nije zasula po grlu.
– A sada, liži spermu, pičko! Gutaj ju!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt