INSPEKTORKA BEZ PARDONA: Samo je raširila noge i naredila da ga... – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

INSPEKTORKA BEZ PARDONA: Samo je raširila noge i naredila da ga…

Sedeo sam trenutak ili dva razmišljajući brže valjda od svih računara one “za” i “protiv” razloge, pa sam se uspravio u stolici i rukom krenuo od njenih kolena naviše. Mirno me je gledala dok su moje ruke nestajale pod njenom suknjom i klizile uz čvrste i tople butine na više. Zatim sam ih stavio između njih i lagano joj razmakao noge, a da se nije protivila, pa podigao suknju i ugledao bele gaćice ispod najlonki. Prešao sam prstima po njenim gaćicama na mestu gde je bila njena pica i samo je sklopila oči i uzdahnula. Krenuo sam prstima na više i uhvatio ivicu najlonki i povukao ih na dole.

Ustala je da mi olakša i uskoro su najlonke bile ispod kolena, a sa njima nekako i one gaćice. Ponovo je sela na sto, a ja sam primakao stolicu, pa ugurao glavu između njenih nogu i počeo da joj ližem obrijanu picu. Samo je uzdahnula i prigušeno zastenjala kad sam joj počeo cuclati klitoris koji je fino nabubrio. Ugurao sam joj dva prsta u jako mokru picu i počeo ju jebati njima. Noge su joj se same od sebe počele dizati kako sam ja brže trljao njenu picu. Mora da je bila jako napaljena jer je uskoro svršila i dobrano se tresla na stolu. Ja sam se uspravio sa pozamašnim izbočenjem na pantalonama i brzo sam ih otkopčao i izvukao napeti kurac iz bokserica. Glavić je bio sjajan od sluzi koja je već izlazila na vrhu i Martina je samo uzdahnula kad je videla kolikog imam. Uhvatila ga je nežno i počela lagano da drka, a onda mi dala svoje usne na poljubac koji je malo potrajao, usput me ugrizavši za usnicu, a onda samo prošaptala:

– Hajde, zabij mi ga.

Zatim se spustila na pod i okrenula mi leđa, pa se naguzila, a ja sam joj malo protrljao picu, zatim joj prebacio suknju preko guze, malo svetlije nego njeno lice, sa tamnim šupčićem i uzeo sam svoj kurac, namestio ga na ulaz u njenu picu i samo ga gurnuo u nju. Zastenjala je prigušeno, a ja sam ju uhvatio za kukove i počeo žestoko da je jebem.

Stenjala je prigušeno i dahtala, a i ja sam se trudio da budem što tiši, a jedino što nismo mogli prigušiti su udarci mojih prepona u njenu guzu. Iako sam mislio da ću ga brzo istresti trebalo mi je dosta da svršim, a ona je još jednom svršila. U zadnji tren sam ga izvukao iz nje i svršio joj po šupku i usminama pice. Nisam hteo u nju, da ne bi bilo problema. Ionako mi nitko ne bi verovao da sam jebao u policijskoj zgradi. Ovako sam bio siguran.

Malo smo se sredili i samo je rekla, da ako nemam ništa protiv, naravno, da dođem kod nje večeras na nastavak druženja. Naravno da nisam imao ništa protiv, pa smo se dogovorili za kasnije, a ja sam veselo izašao iz policijske zgrade i da me je neko gledao sa strane pomislio bi da sam oslobođen optužbi, a ne da sam upravo ispraznio jaja.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt