INSPEKTORKA BEZ PARDONA: Samo je raširila noge i naredila da ga... – Ispovesti
Ispovesti

INSPEKTORKA BEZ PARDONA: Samo je raširila noge i naredila da ga…

Nedavno smo bili hakovani u firmi i kako radimo sa osetljivim podacima morali smo slučaj da prijavimo policiji, kako bi zaštitili sebe, ali i svoje poslovne partnere. I mene je kao direktora za komunikacije zapala dužnost da taj deo odradim. Odlazak u policiju nikad nisam baš voleo, još od mlađih dana kad sam radio pizdarije sa ekipom iz kraja.

Ali kao što kažu, ono što se mora nikad nije teško, pa sam tako i ja uzdahnuo i ušao u zgradu spremivši se psihički na birokratski ping-pong koji sam tamo očekivao. Na svoje veliko iznenađenje, grdosija na prijemnom u zgradi me odmah uputio na odeljenje za sajber kriminala koji se nalazio na trećem spratu. I lift je radio, novo iznenađenje, a onda najveće… na vratima je pisalo “dipl. ing. krim. Martina … Odeljenje za sajber kriminal”.

Očekivao sam neku štreberku sa pepeljarama od naočara i lošeg tena, kao i neodržavanog tela, a ne ono što me dočekalo nakon kucanja i ulaska u kancelariju. Plavuša, porculanskog tena, zelenih očiju i predivnog smeška. Kad je ustala da se rukujemo video sam da ima i poveće sise, da je vitka i sportski građena. Nakon početnog upoznavanja prešli smo na stvar. Pažljivo je slušala sve i zapisivala, a ja sam odgovarao na njena pitanja koja je trebalo da postavi. Zadržao sam se dobra dva sata kod nje, iako mi se činilo da je prošlo za tren. Nakon razgovora sam je, ne znam ni sam zbog čega, ali činilo mi se kao dobra ideja, upitao da odemo na kafu. Malo je stajala neodlučno, a onda je klimnula potvrdno glavom i nasmešila se, pa sam je pričekao da se spremi i da krenemo.

Onom tipu na prijemnom je rekla da izlazi poslovno jer kako sam kasnije saznao nisu mogli tek tako da izlaze iz zgrade. Otišli smo malo dalje od zgrade i seli u jedan kafić, te lagano pijuckali kafu razgovarajući o poslu, svako o sebi, pa sam tako saznao da ima sina od 9 godina, da je razvedena, pa sad uglavnom živi za posao i klinca. A na moje direktno pitanje kako je sa ljubavnim životom, pogledala me nekako ozbiljno, a onda se nasmejala i odmahnula rukom. Prvo ih odbije klinac, a onda policijska značka, tu je uzdahnula, a one velike sise, sigurno četvorka, samo su podigle njenu košulju upasanu u pantalone. Osetio sam kako mi se mačak budi u gaćama i znao sam da je moram pojebati kud puklo da puklo. Samo, kako to izvesti?

Nakon toga je morala nazad, a ja sam otišao dalje poslom. Narednih nedelju dana sam povremeno mislio na nju, a jednom sam ga čak i izdrkao misleći na njene velike sise. Iako sam imao par veza do sada, nikad nije bilo ništa ozbiljno, jer jednostavno nisam te devojke tako doživljavao. Druge nedelje sam već skoro zaboravio na nju, a možda i bih, da me nije nazvala na mobilni i rekla da imaju neka saznanja po pitanju našeg hakovanja i da bi trebao da dođem do nje. Normalno da sam krenuo isti tren ponovo zamišljajući njene sise, pa sam kod nje skoro stigao sa erekcijom u pantalonamaa. Malo sam pričekao da mi se spusti i onda ušao kod nje.

Puno srdačnije me dočekala nego pre, a nakon formalnosti oko posla ponudila me kafom iz aparata, koja nije bila ni blizu onoj iz kafića, ali bitna je namera, a onda me šokirala. Kako sam sedeo u stolici ispred njenog stola, ona je ustala i obišla sto, pa stala ispred mene i sela na ivicu stola. Kako je danas imala suknju malo je raširila noge i samo rekla:

– Ja trebam i ti trebaš, a znam da me želiš baš kao što ja i tebe želim i ne trebamo više da čekamo.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt