BIO JE VERAN I DOBAR UČENIK: Prepustio se čarima mene udovice, željne dobrog razvaljivanja – Ispovesti
Ispovesti

BIO JE VERAN I DOBAR UČENIK: Prepustio se čarima mene udovice, željne dobrog razvaljivanja

Zovem se Višnja K, imam 37 godina i radim kao medicinska sestra u našem gradu. Živim u zgradi s 10 stanara. Vraćajući se kući iz noćnog dežurstva pred samim dolaskom do zgrade naglo mi se pripišalo, da sam jedva čekala da stignem do haustora naše zgrade.

Stigavši do haustora uletila sam unutra i kako su već svi otišli, deca u škole a odrasli na posao, došavši do stepenica zadigla sam suknju koja mi je bila nešto malo iznad kolena tako da sam je sa lakoćom zadigla, i kako sam imala čarape, a ne hulahopke (uglavnom nosim čarape) tako da sam nabrzinu zadigla suknju, pomerila gaćice u stranu, čučnula i počela da pišam. Kada je potekao prvi mlaz zažmurila sam od olakšanja, pišala sam žmireći tako da nisam primetila sina moje prijateljice Sanje, Dražena, koji je gledao kako pišam i pritom natezao svoj nabrekli kurac.

Otvorivši oči ugledala sam kako ga nateže i masturbira svoj uzdignuti i tvrdi kurac. Videvši ga tako malo se zacrvenio, hteo je nešto da kaže, ali se ukočio od straha, a ja sam gledajući u njegov kurac počela da osećam peckanje u utrobi. Pička je počela da vlaži, sise da se nadimaju, a bradavice krute. Kako sam udovica nije mi puno trebalo da se uzbudim, jer dugo nisam u sebi osetila tvrdi i pravi kurac. Vibrator mi je bio zamena, ali to nije ono pravo. Digla sam se iz čučećeg položaja, uhvatila Dražena za ruku i odvela ga u svoj stan.

Stigavši u kuću, otišli smo u dnevni boravak. Ja sam sela na trosjed i rekla Draženu neka se polako skida. Prvo je skinuo patike i čarape, pa je polako skinuo majcu pa potkošulju, a ja sam ga posmatrala blago razmaknutih nogu tako da je mogao gledati moju pičkicu koja se već dobro navlažila od sokova, jer gaćice su i dalje bile pomerene sa pičkice još od pišanja.

Dražen je polako skidao pantalone, gaće i najzad ostao go sa uzdignutim i tvrdim kurcem. Ustala sam sa troseda, pogladila ga po kari, uhvatila za ruku i povela u spavaću sobu gde sam ga polegla na krevet. Otišla sam da zaključam vrata stana, iskopčala telefon da nas niko ne uznemirava, vratila se se u sobu. Bila sam toliko uzbuđena i sluđena da uopšte nisam razmišljala. Dražen me posmatrao s kreveta. Sada sam se ja počela polako da se skidam. Prvo sam skinula svilenu košulju, pa sam polako otkopčala grudnjak, a to je bilo olakšanje za sise koje su bile tako nabujale da je grudnjak skoro popucao. Bradavice su mi se ukrutile, bile su čvrste i strčale u vis kao dva bombona. Onda sam polako skinula gaće i bacila ih na Dražena. On je samo gledao moj striptiz i rekao:

– Teta Višnja vi ste prava seks bomba, stalno maštam o Vama i o Vašem telu.

Tako sam ga pitala da li je bio sa devojkom. Rekao je da je još nevin. Kada sam saznala da ću mu baš ja skinuti đanu, to me još više napalilo. Ostala sam samo u čarapama, prišla krevetu, opkoračila ga, i lagano mu sela na kurac. Uzela sam ga u ruku, namestila na ulaz i natakla se na njega do kraja. Moji vaginalni mišići obuhvatali su njegov mladi kurac. Sedela sam tako par minuta na njemu. Rekla sam mu neka mi miluje sise, neka se igra s njima, što je i učinio. Rekao je:

– Ovo je super, ovo je božanstveno! – a ja sam u sebi osjećala pulsiranje i trzanje njegove kite.

Sokovi su mi se cedili i cedili, kurac, stomak i dlačice bile su mu mokre i pune mojih sokova. Počela sam ponovno da se spuštam i dižem. Znala sam da mu neće dugo trebati da svrši u mene. Polako sam se klizala na tom mladom kurcu, osetila trzanje. Znala sam što sledi. Nataknula sam se do kraja na njega, on se još malo odigao tako da se još jače zabije u mene i počela je štrcati sperma. Punio je moju nutrinu, a i ja sam pritom svršila. Ostala sam tako nataknuta sve dok mu se nije smanjio i sam ispao iz pičkice. Sišla sam s njega i legla pored Dražena na leđa. Okrenuli smo se bočno jedno drugome i malo pričali. Rekla sam mu:

– Od sada ću ti ja, ako to želiš, biti učiteljica u seksu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt