Kada se vratio, već je bilo kasno – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Kada se vratio, već je bilo kasno

Darko je primakao glavić mojim usminama, rekao mi je da ih raširim svojim prstima što sam i uradila. Trljao ga je gore dole, aaaaahhhh pomislila sam kako će toliki kurac ući u onako malu rumenu rupicu u koju sam jedva uspevala da uvučem vrh svoga prsta u trenucima kada sam obuzeta uzbuđenjem dirala svoju malu picu. Pomerao ga je polagano gore, dole, trljao ga je po mojim svilenim, plavim, mokrim dlačicama. Oooooh kako mi je to prijalo, za trenutak je pokušao da ga ugura unutra, osetila sam jak bol i povukla se unazad. Tresla sam se od uzbuđenja i želje da ga osetim u sebi ali je bol i strah bio jači, jednostavno nisam smela da se pomerim napred na njegovo kruto, debelo koplje.

Uhvatio me za kukove i povukao polako ka sebi, svom snagom se nagnuo napred gurajući kurac u mene, usnice su se raširile, prosto su se cepale, zatezale do bola, ali taj bol mi je sve više prijao. Oooooh povikala sam u trenutku kada je uspeo da ugura svoj ogromni glavić u moj rupicu. Na trenutak je zastao ali je onda ponovo nastavio da gura. Njegova ogromna glava pritiskala je zidove moje tesne pičkice, propinjala se i gurala zatežući za sobom kožu do pucanja. U trenutku kada je prodro u mene osetila sam mešavinu jakog bola i prijatnosti kliženja njegovog kurca u mojoj utrobi. Sva sam bila u znoju, vrtela sam glavom levo-desno, propinjala se u vis pokušavajuci da se izvučem ispod njega, ali je on nastavljao da gura rušeći sve pred sobom, praveći takvu navalu uživanja u meni. Njegov kurac je ulazio milimetar po milimetar, klizio je lagano praveći sebi sve više mesta. Darko je zapinjao sve jače i jače, osetila sam da će sve unutra pući ali mi je jako prijalo to što je radio. Nastavljao je da gura a ja sam ga molila da nastavi, da nikada ne prestane da ugura u mene i više od onoga što je imao.

Njegov kurac je napokon stao, do pola je bio u meni kada je on počeo da ga izvlači napolje, milimetar po milimetar baš kao i pri ulasku. Izvukao ga je i prodrmao ispred moje pice, zaželela sam da ga što pre vrati unutra. Prislonio ga je na ulaz i ponovo protrljao gore-dole, nežno, polako, tako da sam sama gurala svoje telo napred želeći ga što pre unutra. Bio je pomalo krvav i par kapljica je iscuerelo na krevet. Podigao me je jer je želeo da sednem odozgo na njegov kurac. Uzela sam ga u ruku i polako namestila na sam otvor, pica mi je bila skroz crvena, peklo me je jako ali sam ga tako želela unutra ponovo, ovaj put u celoj dužini. Promešala sam malo guzom i onda hrabro sela na njega.

Glavić je ponovo uleteo teško ali me ovaj put manje bolelo. Beba je kleknula ispred mene i počela da mi lize picu, kvaseci i njegov kurac kako bi što lakše ušao unutra. Spuštala sam se polako, osećala sam ga kako se probija, prolazi, ulazi u mene i uvlači za sobom pola moje pice. Onda sam se podigla i malo ga izvukla pa onda opet nazad. Obuhvatio me je sa obe ruke oko kukova i počeo ubrzano da vuče na dole, nabijajući me skoro do kraja, do korena koji je bio cak i deblji nego ostatak. Uvijala sam se od užitaka koje mi je pričinjavao, osetila sam da će uskoro da svrši.

Njegova kurčina je rasla u meni, širila se i zajedno sa njom širila je i moje zidove. Užitak je postajao sve veći. Vec prilično crvena pica širila se i skupljala, navlačila i svlačila u sve bržem ritmu.Osećala sam kako nadolazi plima užitaka koju nikada ranije nisam osetila, koju nikada ranije moj prstić nije mogao da izazove u mojoj malenoj pičkici. Kurčina je i dalje rasla, pulsirala, u sve bržem ritmu.

Izgubila sam dah, vrišteći, nabijala sam se na njega do kraja, udarajući guzom o njegova čvrsta muda. Prvo je naišao jedan talas u kom sam se sasvim izgubila, želela sam da ga osetim u svom grlu, da me tim svojim debelim kopljem skroz probije i da ostanem tako nataknuta na njega.

Onda je naišao i drugi talas, pa treći, urlala sam sada već na sav glas skačući po njemu. Sve je škripalo, lomilo se, pucalo pod nama.Odjednom je izvadio svoj kurac i strpao ga pravo Bebi u usta. Ščepavši ga svojim rukama drkala ga je sa obe ruke, dok je jedan za drugim mlazom punio njena mala usta. Sperma je izlazila i lila se kao reka napolje, niz bradu i njene grudi. Sisala ga je i nabijala se glavom na njega. Pružila sam se sa strane osećajuci neverovatnu prazninu u svojoj utrobi, potpuno oduzeta, ukočena i naravno na što sedmom nebu. Ležali smo tako pola sata, možda i više potpuno nesvesni prisustva jos dvoje ljudi koji su sve to posmatrali…..Ispružila sam ruku tražeći njegov kurac, želeci još jednom da ga pomilujem očekujući nova.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt