Kada se vratio, već je bilo kasno – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Kada se vratio, već je bilo kasno

Počela sam sve brže da ih gnječim, drugom rukom sam već nesvesno trljkala svoju picu kroz gaćice koje su postajale sve mokrije. Kroz moju glavu prolazilo je hiljadu misli, sećanja i osećanja, ali je najjače osećanje bilo želja da osetim tako nešto u čemu je Deana očigledno mnogo uživala. Nikola ju je podigao i izvukao svoju stvar koja je delovala strašno veliko, okrenuo ju je kako bi je tucao od pozadi, protrljao je par puta po njenoj sasvim mokroj pici i prosto ga ugurao unutra. Samo je na kratko kriknula i zatim zastenjala još jače dok je on sve brze vadio i gurao ga unutra svom dužinom. Darko je odjednom uzviknuo kroz zube dođi, dođi, i u grču prineo đoku Deani koja ga je uhvatila jednom rukom i počela da ga dudla. Sekund kasnije Darko je počeo da urla kao lud, tresao se i svršio po njenom licu. Ona se smejala i obema rukama vukla Nikolu da joj ga nabija sto brže i što dublje. Darko se umorno svalio u fotelju pored kreveta i posmatrao ih. Nikola joj je gnječio sise koje su se ljuljale u ritmu njegovog nabijanja, sirio joj je guzove i vadio i gurao u nedogled dok je ona počinjala da vrišti od zadovoljstva.

Moje telo je već počinjalo da drhti, pogledala sam Bebu koja je samo oblizivala usne i tiho dahtala. Prsti su joj već ulazili u malu i tesnu pičkicu. Gaćice su joj bile do pola nogu. Uvijala se i povremeno spuštala glavu. Zavrnula sam rub svojih gaćica i prešla prstima po utrnulim usnicama moje pice, stomak mi se grčio, stezala sam butinama svoju ruku dok su prsti prosto klizili unutra. Na trenutak bih osetila mali bol pa ih povukla ali bi oni prosto hrlili unutra. U tom trenutku iza sebe sam cula Darkov glas….Pa ovde je mnogo mokro i vruće da bi se tek tako završilo. Stala sam ukočena, povukla sam ruku nazad i spustila majcicu. Bio je sasvim go. Beba se nasmejala i rekla samo “uđimo unutra”.

Deana i Nikola su se i dalje čuli u drugoj sobi, bila sam kao u transu. Plašila sam se i bilo mi je mnogo neprijatno, na drugoj strani pica mi je prosto žudila da se nešto zabije u nju, iako nisam znala kakav je to stvarno osećaj. Uhvatio me je za ruku i povukao na krevet, Beba je stajala iza nas. Privukao me je sebi i počeo da ljubi po stomaku, zavlačio je svoj vreli jezik u moj pupak a prstima mi gnječio guzu. Zadigao mi je majičicu, grudi su mi stajale sasvim podignuto, čvrste.

Počeo je da ih sisa, kao beba, jednu pa drugu. Noge su vec počele da mi klecaju. Povukao me je na krevet legla sam i raširila noge, provukao je svoju glavu izmedju i počeo zubima da mi skida gaćice. Zatim je prstima lagano zavrnuo na jednu stranu AAAAH KAKVA MIRISNA PICA, NISAM MLADJU I SOCNIJU PICU VIDEO BAR 2 GODINE. Mrmljao je nesto dok je jezikom pokusavao da razdvoji moje vrele usnice. Razdvojio ih je prstima i čulo se samo blago šljapkanje, ono pucketanje moje mokre, male, tesne, nevine pičkice sa plavim dlačicama. Bila sam na drugom svetu, svaki njegov dodir me dovodio do ludila, podizala sam i spuštala guzu dok je on sisao i sisao i grickao mog kliću.

Mazila sam se po grudima. Ustao je i legao na leđa, okrenuo me naopačke i nastavio da mi liže pičkicu. Rekao je samo HAJDE STAVI GA U USTA NEMOJ DA GA GLEDAŠ. Bili smo u čuvenoj pozi 69, njegova kita mi je bila pred očima. Polako sam prstima prešla preko njegove nabrekle kože i vena koje su prosto htele da eksplodiraju. Glavic mu je bio kao moja usta, ogroman i crven.

Uhvatila sam ga polako i stegla rukom jako, on se samo stegao i nastavio da mi čupka dlacice svojim usnama. Plava kosa mi je bila pred očima, rumeno, preplanulo telo je prosto bridelo. Primakla sam ga ustima i polako dodirnula najpre usnama. Trljala sam ga levo desno pokušavajući da otkrijem kako mu najviše prija. Još par puta sam ga prošetala levo desno i zatim pokušala da celog stavim u usta, trljajuci jezikom njegov natekli glavić. Bio je prevelik da bi stao u usta ceo, počela sam da ga ližem kako sam znala i umela, guzom sam mrdala gore-dole nabijajuci se na njegov jezik. Gutala sam ga i vadila iz usta. Prosto sam jedva čekala da nastavimo dalje, grudi su mi bridele, bradavice mi je gnječio svojim prstima. Povukao me je gore, rekao je PLAVUŠICE SADA JE VREME DA ISPROBAŠ ONO NAJLEPŠE….

Prvo mi je skinuo majicu a zatim me postavio da legnem na leđa. Beba je sela na krevet iza mene i počela da mi mazi sise. Uhvatio me za bokove i polako počeo da svlači gaćice, potpuno mokre. Svlačio ih je polako, preko butina, do kolena, onda je prvo izvukao jednu pa drugu nogu. Postavio ih je na svoja ramena i primakao svoje prste mojoj sočnoj pičkici, trljajući jednim prstom njene vrele, natekle usnice.

Aaaaaahhhh samo sam ispuštala tiho zvuke. Podizala sam i spuštala svoju guzu navlačeći se na njegov prst u ritmu. Culo se samo fino šljapkanje usnica moje pice koja je sada očekivala svoje najlepše trenutke, trenutke razdevičenja. Gurnuo je malo prst unutra i kada je naišao na prepreku odlučio je da to ne radi prstima, vec je podigao svoj ukrućeni penis, ogromne veličine, koji sada kao da je još narastao u očekivanju užitka jebanja mlade, nevine i sočne pičkice. Za trenutak sam raširila oci u strahu od tolike veličine. Beba je to primetila, rekla je NE BOJ SE JA ĆU TI POMOĆI…i nastavila da me miluje po nateklim bradavicama.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt