Kada se vratio, već je bilo kasno – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Kada se vratio, već je bilo kasno

Deana je imala baš sve što smo mislile da treba. Veoma vitka crnka manekenskog izgleda sa kratkom kosom i uvek sa sasvim dovoljno šminke na sebi. Uvek je volela da izbaci grudi da se da se vide bar do pola, ili da joj se kroz majcu probijaju bradavice kako bi se lepili pogledi za nju. Na plazu je isla u kratkoj suknjici koja je bila prilicno prozirna, gornji deo kupaćeg naravno nije nosila pa su joj se grudi, onako čvrste i mlade prosto probijale kroz pamucnu majcicu do pupka.

Tek na plaži bi onako nonšalantno skinula i majcicu i sasvim polako navukla pretesni gornji deo. Te godine, leto posle bombardovanja, cela Srbija je bila na moru, a bar pola te Srbije je zevalo u njene sisice i golu guzu u tanga gaćicama, zamislajuci sta se krije ispod i zavirujući u prolazu.

Za nas je to bila prvorazredna zabava. Uveče bi obično išle po kafićima ili kod Darka i Nikole u hotel na piće pa opet u kafiće i tako do jutra. Naravno nas dve na svoju a njih troje na svoju stranu, da ih ne blamiramo.

Šetale smo dugo i kada je počela kiša, bolje reci pljusak odjurile smo kuci. Otključale smo vrata i uletele u kupatilo tražeci peškire. Bile smo sasvim mokre. Pošto smo bile samo u majicama i suknjicama sve se zelepilo za nas i ocrtavalo da sam htela od sramote da umrem trčeći po ulici. Smejale smo se i pricale o tome kada smo u sobi začuli neku buku.

Utišale smo se da vidimo o čemu se radi jer smo mislile da smo same, bilo je isuviše rano za Deanu da dođe kući. Beba se savila i provirila kroz ključaonicu a ja sam stajala iza nje isčekujuci njenu reakciju. Počela je da se smeje, okrenula se sa rukom preko usta, pokazujući mi da ćutim. Rekla mi je samo “tucaju se” i sa kikotom me uhvatila za ruku i povela napolje.

Prozor je bio širom otvoren, pošto je soba bila okrenuta prema bašti, a nas siguno nisu ocekivali. Lampa je bila uključena a scena je za mene bila više nego šokantna. Ne samo da sam prvi put videla ljude u toj situaciji vec sam prvi put videla i onu musku stvar u svoj svojoj veličini. Svi troje su istovrmeno dahtali i uzdisali ali je Deana bila najglasnija. Nikola je lezao na krevetu dok su mu noge bile na podu. Grčio se i propinjao pokušavajući što dublje da ugura onu stvar u Deaninu picu.

Čvrsto joj je stiskao guzu i gnječio, dok se ona podizala i svom snagom nabijala takođe pokušavajući da ugura i više od onoga što je on imao. Usne njene pice bile su skroz rastegnute i jarko crvene. Nikola je imao prilično veliku stvar ali to njoj očigledno nije bilo dovoljno na moje neverovatno čuđenje. Darko je stajao sa druge strane kreveta, iznad Nikole gurajuci joj u usta ono što tu ne treba da ide. Istezao se da bi joj gurnuo celoga u usta a ona se naizmenicno smejala i mumljala sa povremenim kricima u trenutku kada bi se Nikola zabio u nju svom silinom. Darko joj je mrsio kosu, uzdisao dok je ona mrmljala usled punih usta njegovog mesa. Jednostavno sam ostala bez daha, gledala sam ih i u tom trenutku osetila čudno grčenje u stomaku. Stajale smo ispod prozora u 1h posle ponoci u gaćicama i majicama savijene u struku da nas ne bi primetili da virimo. Što je Deana više stenjala i uvijala svoje vitko telo, naginjala se pozadi mazeći Nikolu po testisima dok bi Darko sam trljao svog đoku i tražio od nje da ga ponovo stavi u usta, ja sam osećala sve veći pritisak u grudima.

Podilazili su me nekakvi žmarci, počela sam nesvesno da pomeram guzu gurajuci je prema Bebi. U jednom trenutku prešla sam rukom preko svojih grudi, koje su bile čudno čvrste, bradavice su me prosto pekle, tražile da ih dodirnem, podvukla sam ruku ispod majice i počela da naizmenicno trljam jednu pa drugu bradavicu. Samo sam kratko uzdahnula, prijalo mi je neverovatno.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt