Kada se vratio, već je bilo kasno – Ispovesti
Ispovesti

Kada se vratio, već je bilo kasno

Kada se vratio, već je bilo kasno… Trebali smo se venčati ubrzo. On dobije ponudu da ide u inostranstvo i tamo otpočne doktorske studije.

Ja taj dan saznam da sam trudna. Nema tih reči koje mi nije uputio – da ga ja namerno kočim, ko zna čije je dete. Ponudila sam test očinstva, ako želi da prizna dete, ako ne, nikom ništa.

Samo da ne bude da sam krila od njega. Test potvrdio da je on otac, on me optužio da sam to namestila i otišao.

Nijednom svojoj devojčici ružnu reč za oca rekla nisam. Nakon 18god on kuca na vrata.

Došao, nema nigde nikog, imao povredu nakon koje ne može da ima decu, moli za oproštaj.

Ona se samo ustala, ispratila ga van i zamolila da nas ne uznemirava više.

Kaže da ne želi nikom da bude poslednja šansa, jer da ga nije snašlo to što jeste, ne bi je se nikada setio…

BONUS ISPOVEST:

 

SVOM SNAGOM GA JE UGURAO U MENE! Prosto me je pocepao!

 

Leto je vreme koje sam uvek najviše volela, nekada zbog slobode odlaska negde, bilo gde bez roditelja i njihove kontrole, nekada zbog odlaska na letovanje, na nova i nepoznata mesta. Nekada sam leto jedva cekala samo zbog skole, u svakom slucaju bih otišla negde bez roditelja i ostajala po mesec dana.

Put u Budvu mi je bio jedno od najgorih mučenja u životu. Putovala sam sa drugaricom i njenom starijom sestrom po nesnosnoj vrućini u autobusu koji nije imao klimu, pa smo se topili na plus 35 stepeni tokom veceg dela puta. Povrh svega imala sam problema sa stomakom pa sam tokom celog puta drzala kesu u rukama. Izmučene smo se dovukle do kuce u kojoj smo odsele i ostatak dana sam provela u krevetu. Beba i njena sestra Deana su dan provele na plaži i došle kuci sa preplanulim telima i nekim momcima, takođe beograđanima koje su upoznale na plaži. Momci su bili Deaninih godina, 5 godina stariji od nas i odseli su u hotelu na rivijeri. Darko i Nikola tako su se predstavili, dok su ulazili u sobu i seli pored mog kreveta. Bili su veoma raspoloženi i sve vreme smo se smejali njihovim dosetkama i šalama.Bilo je više nego očigledno da su veoma zagrejani za Deanu, prošto su je gutali očima.

To veče po povratku iz grada, Beba i ja smo je ispitivale gde su išli, šta su radili i zašto su ostali do 3h ujutro. Nas dve klinke od po 15 godina, tatine i mamine devojčice uživale smo u takvim pričama mada nas momci u najmanju ruku nisu zanimali. Jos uvek smo se više divile ženskim telima i zagledale u svaku koja prodje, snimajuci joj noge, grudi a ponajviše garderobu. U princimu smo maštale da budemo kao ova ili kao ona, da imamo oble i čvrste grudi kao ona tamo, lepu guzu kao ova ovde…i da jednog dana dodje i neki princ.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt