Napravila sam životnu grešku, ali nažalost nema nazad – Page 8 of 11 – Ispovesti
Ispovesti

Napravila sam životnu grešku, ali nažalost nema nazad

– Mmm, opet si me iznenadio, ližeš mi guzicu, uh.

Nisaam stajao, pravio sam naizmenične pokrete jezikom, onda sam zatim spustio glavu i jezikom počeo da ližem njenu pičku. Bila je sva mokra i lepljiva, Milica je ćutala i jako uzdisala. Nisam mogao više da se suzdržim, otkopčao sam farmerke, svukao ih sa sve boksericama. Moja kurčina sevnula je kao praćka. Uhvatio sam ga šakom i polako počeo da primičem njenoj pički. Uz svom tom uzbuđenju ni na pamet mi nije bilo da stavim kondom. Kurac je počeo sve dublje da prodire unutar nje. Vrelina i neobjašnjiv osećaj ispunjavao me je. Tada sam konačno počeo da jebem nerođenu sestru bivše devojke, predrkanu Milicu. Krenuo sam da zabijam sve jače i jače, uhvativši je za kosu, vukao sam je unazad.

– Jel ti lepo kučkice?

– Ahhh, jeste, uhh, kučkica, ja sam tvoja svastiika, uh, nesuđena.

– Tako je, predrkana moja svastiko, drkanju je došao kraj, još ne mogu da verujem da te jebem.

– Uhh, jebi me, jebi, željna sam dobrog kurca.

Pijana Milica, govorila je iz dubine duše.

– Tvoje reči za mene su zapovest.

Usporio sam tempo, zabio ga ceo i zastao, to sam ponovio nekoliko puta.

– AHH, AHH, UHH, UHHH.

Opet sam ubrzao i krenuo da je šljepam po desnom guzu koji se zacrveneo, nedugo zatim svršila je uz jak uzdisaj i grčenje. Izvadio sam ga polako, zatim skroz skinuo sa mene svaki deo odeće. Ostao sam potpuno go, dok je ona i dalje bila u pocepanim najlonkama, tange sam joj svukao skroz i bacio u stranu. Seo sam na krevet, a Milica kleknu na pod i bez reči uhvati moj kurac i krete da ga drka, dok me pogleda u lice i nasmeja se.

– Jel ti se sviđa moj kurac?

– Aham – reče ona i poče da ga liže i puši.

Šakom je trljala po mojim mudima, dok se usnama i jezikom naslađivala i dudlala ga. Uživao sam i gledao je kako se zanima, u sebi sam pomislio “prava je kurožderka, nema šta”. Pušila ga je tako par minuta. Onda se digla i krenula da me poljubi. Sada sam joj uzvratio rečima:

– Pušila si moj kurac i sad očekuješ da se ljubim s tobom, haha!

Uhvatio sam je šakama i naveo da legne na leđa što je i učinila. Legao sam ispod nje, i glavom zaronio u njeno međunožje. Pička joj je bila glatka i ovlažena. Prvo sam prstima protrljao njen klitoris, a onda sam jezikom počeo da ližem. Milica je ležala opruženo i uživala. Miris i ukus njene pičke dovodio me je do nekih granica izvan realnosti, dok mi je kurac sve više pulsirao i želeo ponovo da uđe u nju. Pridigao sam se, raširila je noge još više dajući signal da je ponovo jebem. Nacentrirao sam ga i ponovo počeo da nabijam svoj debeli kurac unutar nje. Jebao sam je tako par minuta. Zatim sam ga izvadio, digao njene noge u najlonkama na svoja ramena. Rukom sam uhvatio njeno levo stopalo i krenuo da ližem tabane. Miris njenih tabana pomešan sa znojem nošenih štikli dodatno me je palio. Osećao sam hrapavost najlonki na jeziku.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt