Napravila sam životnu grešku, ali nažalost nema nazad – Page 2 of 11 – Ispovesti
Ispovesti

Napravila sam životnu grešku, ali nažalost nema nazad

Sećam se, pre godinu i po dana, pred leto, došla je u teretanu u kojoj sam ja vežbao. Iznenadio sam se kada sam je video sa distance, trčala je na traci 15, 20 minuta. Posle je sišla, i radila vežbe za noge. Ja sam stajao po strani i vežbao za sebe dok nije došla do sprave za čučanj. Tada smo samo razmenili “ćao”. Ja sam pored nje radio neku vežbu za leđa sa bučicama, dok je ona stavila po 5 kilograma sa strane, namestila se, digla šipku i krenula da se spušta u dubok čučanj. Spontano sam je odmerio sa strane gledajući joj dupe kako se spušta i širi kao lepeza. Gledajući samo pravo u ogledalo, nije se obazirala da li je neko gleda. Uradila je još 3 serije postepeno povećavajući kilažu, a ja sam i dalje radio tu vežbu za leđa želeći da je odmeravam. Sa raširenim nogama, rukama na šipci, ozbiljnog pogleda spuštala se gore-dole. Prizor je zaista bio nezaboravan.

Gledajući njeno dupe dok ona stoji pravo, pa dok butine zatežu, a dupe se širi spuštajući, ne samo da sam poželeo da jebem, već i da mi sedne na facu. Dok prošlo leto kada sam jedan dan bio sa drugovima na bazenu, došle su tadašnja moja devojka i njena sestra. Lagao bih ako bih rekao da tada više nisam gledao u Milicu. Dok sam bio u vodi, njih dve su krenule ka bazenu, i dok su se kvasile ispod tuša, Milica se par puta okrenula.

Kasnije dok smo bili u vodi i dok sam se ljubio sa devojkom i mazio, kurac mi je bio ukrućen, što je i moja bivša draga primetila i malo ga pipkala uz osmeh, dok je Milica bila po strani. Od tada, pa sve do sada, video sam je možda 10 do 15 puta, i to najčešće u gradu vikendom. Kada sam viđao svoju bivšu, viđao sam i njenu sestru, jer smo izlazili na ista mesta. Gotovo svaki vikend išli smo u noćni klub posle ponoći i tamo se sretali. Dok sam sa distance gledao svoju bivšu, jer smo tada bili u fazi da se pomirimo, pogledi su mi skretali na njenu sestru i njen donji sloj.

Najčešće je nosila kratke suknje i najlon čarape od jeseni do leta, ili je oblačila panatlone koje su ocrtavale njeno fantastično dupe. No da se vratimo, kafani i noći u kojoj smo sada. Naručili smo piće, mi smo pili špricer, dok njena drugarica naruči vermut, a Milica duplu votku. Njih dve su nešto pričale međusobno, dok smo se mi smejali i pogledima davali signale ko će koju da napadne. Ja sam pokazao glavom da neću nijednu, i rekao drugu:

– Ti si lud, ovo je sestra od moje bivše, evo ti sedi ovde pa je muvaj, a druga nije po mom ukusu.

Drugar što je sedeo do mene, naravno nije bio poznat po prilascima u gradu, tako da je samo odmahnuo rukom na moj predlog. Drugi drugar je samo cirkao i veselio se uz muziku, dok ovaj treći počeo je nešto da priča sa njenom drugaricom. Milica se zagledala u telefon, pa ga spustila na sto i uzela gutljaj votke. Tada sam opet spustio pogled ka njenim butinama, pa se nageh ka njoj i upitah:

– Pa Milice, šta ima novo kod tebe, kako je?

Tada sam osetio njen parfem.

– Ej, pa nema ništa, standardno, radim, dođem kući, malo odspavam, posle ili odem do grada, ili čitam nešto. Sad sam i teretanu bila zabatalila zbog ove korone, razmišljam opet da krenem, ali plašim se da će opet da zatvore.

Reče mi ona:

– A pa dobro, jesi zadovoljna na poslu? A što se tiče teretane, pa i ne treba ti, super izgledaš, ti si zgodna otkad sam te upoznao.

– Dobro je, zadovoljna sam, vikend mi je uvek slobodan. E pa hvala ti, mada ja sam jako samokritična, sad sam malo i ugojila, a sve mi ide dole u noge i zadnjicu.

– Baš mi je drago, ma super si, ne opterećuj se. Kako ljubav, jesi našla dečka kao tvoja sestra?

– Joj nisam, sve nešto bezveze, ili nema dug period ili bude na kratko, a sad mi je glupo da kažem, ali njoj je stvarno lepo sa novim dečkom, baš se slažu, mada mi je žao niste uspeli. Ima li kod tebe kakva devojka?

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt