Napravila sam životnu grešku, ali nažalost nema nazad – Ispovesti
Ispovesti

Napravila sam životnu grešku, ali nažalost nema nazad

Napravila sam životnu grešku, ali nažalost nema nazad… Izgubila sam čoveka svog života na najgluplji mogući način. Našao je drugu da bi preboleo mene, dok sam ja glumela ludilo, jer nije mogao da zadovolji moje finansijske potrebe.

Sada on sa tom ženom ima dete. Pre neki dan sam ga srela na njegovom radnom mestu i pitala ga kako su mu klinka i supruga.

Rekao je samo: “Imaju sve što si i ti mogla da imaš da si ostala – neizmernu ljubav.” Istina.. velika istina. Posle njega nijedan nije vredan moje pažnje.

Ispala sam kreten što sam pustila da ode ono što je bilo samo moje i nekoga ko bi uradilo sve da ja budem srećna. Kad bih mogla da vratim vreme dve godine unazad i da ispravim sve što je te večeri izgovoreno sa moje strane.?

BONUS ISPOVEST:

Related Articles

HOĆEŠ DA BUDEŠ POSLUŠNA ILI DA TE KAZNIM Sestra moje bivše je imala izvajano telo i morao sam da je otkinem

Svaki seks sa Slađanom bio je poseban i jedinstven na svoj način. S vremena na vreme i dalje pomislim na nju i prođe mi kroz glavu šta smo sve radili. Evo već 8 meseci prošlo je od martovske večeri kada sam je poslednji put jebao kod nje kući, a više od godinu dana kako sam je jebao u svojoj kući, kada mi je tadašnja devojka, a njena ćerka našla njene gaće i raskinula sa mnom. Želeo sam opet da je jebem, ali priliku nisam imao. Jedino što sam mogao je da drkam na nju s vremena na vreme. Ali, ipak, u današnjoj priči, tema je druga devojka.

Godina korone, zabrane svega i svačega, mučna i depresivna za sve nas. Za nas mlade izlazak početkom leta bio je vraćen na normalno radno vreme. Ipak kako je leto prolazilo, najavljivali su da će ponovo skratiti do 23 sata što se i desilo krajem septembra. Početkom oktobra, prve subote, izašao sam sa društvom u grad, ostavio sam sto u jednoj od dve kafane gde najčešće idemo. Nas četvorica smo izašli i krenuli sa cirkanjem oko 20 sati. Kafana se brzo napunila, i svi su uživali uz alcohol I dobru muziku. Oko 21 konobar me je pitao da li ima mesta da sa nama sednu dve devojke. Rekao sam mu:

– Neka sednu, napravićemo.

U sledećem momentu ka nama su krenule njih dve. Jedna meni dobro poznata, nerođena sestra od moje bivše. Milica, crne duge kose, delovala je ozbiljno, dok je koračala iza drugarice ka nama. Tu drugaricu, nisam poznavao, ali ona prva priđe i reče:

– Ćao, možemo kod vas?

– Može, može.

To potvrdiše i moji drugovi. Mi smo ustali, a ja im rekoh:

– Prođite ovde, pomerićemo se mi.

Milica me samo pogleda nekako nadrkano uz blag osmeh. Drug I ja ostali smo da stojimo tražeći od konobara još dve stolice. Ipak dobili smo samo jednu, koju sam prepustio njemu. Tada se meni obrati Miličina drugarica.

– Sad ćemo se nas dve skupiti, sedi pored nas.

Milica nastavi:

– Da, ionako je ovo vaš sto.

Iako se nikada nismo nešto preterano mirisali Milica i ja, čak šta više mislim da je bila protiv veze sa njenom sestrom, nervirala me je jer glumila je neku ribu i držala previše do sebe. Ali ne mogu reći da je izgledala loše. Iako nije imala bog zna kakvu lepotu, imala je lep osmeh, a i jebozovnu facu. Išla je u teretanu i uvek je imala zgodne i jake noge i dobro dupe, a sa sisama je bila slaba. Seo sam tada pored nje i odmah sam se zagledao u njene butine. Odevena u neku crnu suknju i tamno braon ili crne najlonke koje su prekrivale njene noge, do nekih zatvorenih štikli. A inače, te njene noge su me ložile još otkad sam je upoznao pre 4 godine dok sam bio u ljubavi sa njenom sestrom. Tada je nosila i naočare za vid i bila je baš da napali čoveka svojom pojavom. Čak i ja koji sam tada bio ludo zaljubljen u njenu sestru, poželeo sam da je pojebem kad god sam je uživo video.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt