Otišla sam komšiji na vrata – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Otišla sam komšiji na vrata

Poljubio sam je ponovo, uhvativši je za glavu, sklopila je ruke oko moga tela, lift je stao. Izašli smo, i krenuli ka njenom stanu, otključala je i ušla, ušao sam za njom, zatvorio vrata, okrenula se ka meni i zaustila nešto da kaže, sprečio sam je usnama. Ljubili smo se divlje, počeo sam da skidam trenerku sa nje, istovremeno je i ona skidala moju, lizao sam je po vratu i oko ušiju…

Glasno je uzdisala. Strgla mi je donji deo trenerke, i ščepala me za guzove povukavši me ka sebi. Moj kurac je bio kao kamen, pritisla je svoj stomak uz njega, skinuo sam joj bodi, njene fantastične sise su iskočile, ruka mi je poletela u njeno međunožje, opipao sam magični trouglić, spustio ruku još niže i masirao joj klitoris, uzdisala je glasno.

Spustio sam se i usnama sisao njenu bradavicu, rukom je drkala moj kurac gurajući ga ka svom vrelom otvoru, pomerio sam se omogućivši joj da mojim kurcem mazi svoj klitoris, a onda sam je naslonio uz vrata podigao noge i kurac lagano gurnuo u njenu pičkicu,oboje smo uzdahnuli. Pičkica joj je bila mokra i vrela, lagano sam prodirao unutra. Počela je da uvrće kukovima i da diktira ritam, sve brže i brže, jahala je na mom kurcu kao luda, uz glasno dahtanje meni na uvo, svršila je zabacivši glavu unazad, ispuštajući glasne krike. Umirila se lagano.

– Hoću da ti se naguzim, da me tucaš odpozadi – rekla mi je tiho, spuštajući noge na pod, okrenula se oslonivši se rukama na vrata, izbacila je svoju guzu širom raširivši noge.

Izludeo sam, ščepao sam je za guzove, grubo joj gurnuvši kurac u ribicu, zastenjala je, tucao sam je jako, ali nije potrajalo, struja me je udarila u glavu, počeo sam glasno da vičem i nabijam je sve grublje na kurac, izvadio sam ga i počeo da prskam po njoj, po leđima vratima, tepihu, ostala je tako nagužena i mirna, rukom je razmazivala moju spermu po sebi. Okrenula se klekla i olizala moj mlohavi kurac.

Bili smo iscrpljeni, kada smo upalili svetlo svuda oko nas su bile razbacane stvari,kapljice sperme po celom hodniku. Obukao sam se i krenuo kući.

– Kasnim debelo, Dijana se već sigurno pita gde sam – uspeo sam da izgovorim.

Ivana mi se osmehnula:

– Dolaziš u sredu na trening?

– Naravno – odgovorio sam uz osmeh.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt