Otišla sam komšiji na vrata – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Otišla sam komšiji na vrata

Kada me je prvi put videla u teretani, samo je prošla pored mene i kratko se javila uz osmeh, sledeći put me je pitala kako napreduju vežbe, da bi posle par puta zastajala i obavezno malo pričala sa mnom, upoznali smo se malo bolje, saznao sam da se zove Ivana, ali smo isključivo pričali o vežbama i zdravom životu. Dolazila je u teretanu u širokoj trenerci tako da, koliko god sam gledao nisam mogao da vidim ništa od njenog prelepog tela.

Jednom prilikom je moj instruktor pokazivao nekoj novoj članici kako izgleda sala za aerobik, baš dok su trajale vežbe, kada su otvorili vrata iskoristio sam priliku da malo bacim pogled, unutra. Devojke su skakale, vežbale, uz muziku, a onda sam video prizor od koga mi je zastao dah, Ivana je bila blizu vrata, okrenuta leđima, obučena u crne helanke i tanga bodi, fluoroscentne, zelene boje, ta zelena crtica je bila tako sexy u njenoj lepoj guzi.

Poludeo sam od te scene, samo mi je ta guza bila u glavi, zaboravio sam i vežbe i stomak. Kada su završile trening, devojke su izašle iz sale, umesto da uđem i počnem da treniram, instruktoru sam dao neko glupo objašnjenje i krenuo kući za njom. Stigao sam je i takođe je slagavši za razlog, lagano pored nje krenuo ka kući, uz neobaveznu priču.

Opet je bila u onoj širokoj trenerci, ali ja sam znao šta je ispod, i mašta mi je radila. Rekla mi je da je instruktor fitnesa i da vežba već godinama. Jedva sam čekao sledeći trening, zamolio sam je da ostane posle aerobika sa mnom na treningu i malo mi pokaže neke vežbe i pomogne oko tehnike. Umesto očekivanog ne mogu, dobio sam neočekivano ok i veliki osmeh.

– Ne žurim nigde, sama sam svejedno. Muž mi je na seminaru, a deca kod bake – rekla je.

Oduševio sam se njenim odgovorom, a mašta mi je radila 300 na sat. Tokom vežbanja je ispravljala moje držanje, nežno mi rukom gurajući telo, pokazivala mi je tehnike vežbanja sa tegovima, ruke su joj bile sve češće na mom telu, a u mojoj glavi su se vrtele sulude slike.

Trening se završio, krenuli smo kući, zajedno.

– Hoćemo negde na piće? Da se bar malo odužim za tvoj trud – upitah.

– Ne mogu. Hvala! – rekla je ubivši me u pojam. – Ako već hoćeš da mi se odužiš isprati me do stana jer je pao mrak, a u ulazu nema svetla i bojim se sama.

– OK. Nema problema – rekao sam.

Ušli smo u ulaz, zaista je bio mrak Samo je lift svetleo. Krenula je ispred mene u lift zanosno vrteći kukovima, poželeo sam da je pojebem sad i tu u tom liftu, pa makar me ceo komšiluk video. Ušao sam za njom, zatvorili smo unutrašnja vrata i pritisnuli sprat, nismo progovarali, uhvatio sam joj pogled na meni. Rekao sam sebi sad ili nikad, prišao sam joj, podigla je glavu prema meni, gledajući me začuđeno, poljubio sam je, nije skidala pogled sa mene, ali ni jedna reč nije izašla iz njenih usta.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt