Otišla sam komšiji na vrata – Ispovesti
Ispovesti

Otišla sam komšiji na vrata

Otišla sam komšiji na vrata… Ljetnje vrućine, sunce, pakao, a komšija sprat iznad oblači šorceve kao kupaći. Mesec dana nisam imala muškarca i kad sretnem komšiju vratim se razočarana kući.

Nisam mogla više da trpim i odlučila sam da mu odem spremna. Odlučna, bez imalo ramišljanja, bez straha da će da me odbije zvonim na vratima. Izlazi on, samo u kratkom šorcu, a prekrasno mišićavo tijelo me dovodi do ludila. Iznenađen, ponudio me je da uđem da popijemo piće. Baš kako sam i planirala, ulazim, ali na moju žalost u sobi zatičem nepoznatu djevojku, ispostaviti će se njegovu vjerenicu.

Dijasporka, došla na godišnji odmori skoro mjesec dana će da živi sa njim, u njegovom stanu Propade mi plan.

BONUS ISPOVEST:

 

LIFT SE TRESAO! Razvalio sam komšinicu, njen magični trouglić je ključao i eksplodirala je za nekoliko sekundi!

 

Pre nekog vremena odlučio sam da malo radim na svom telu, godine su stizale, ishrana nepravilna, poslovni ručkovi,večere, malo kretanja i stomak je počeo da se zaokrugljuje. Moja Dijana je i dalje izgledala kao boginja lepote, tako da sam i ja morao malo da povedem računa o svom izgledu.

Tri puta nedeljno sam odvajao vreme za sebe i to ništa nije moglo da spreči. Teretana je bila lokalna, dve ulice od našeg stana, ali moderna u svakom smislu, ukusno sređena, sa novim modernim spravama. Pre mog termina devojke su imale aerobik.

Bile su to uglavnom cure koje vode računa o svom izgledu, znači prilično zgodne, a bilo je i onih koje su kao ja zakasnile, pa su došle da ispravljaju greške iz kuhinje. Primetio sam da na aerobik dolazi i naša komšinica, žena koju sam poznavao iz viđenja, ustvari imao sam problem sa njenim mužem, kada smo imali neke radove u kući. To je gospodinu mnogo smetalo, pa smo imali kraću raspravu, posle smo to sredili i počeli da se uredno javljamo jedni drugima, kao dobre komšije.

Komšinica je bila žena od nekih 30 godina, smeđe kose, uredno izvučenih pramenova, plavih očiju i lepog tela, dolazila je očigledno da održava kondiciju, jer joj je telo bilo zaista savršeno. Kada bih je viđao u prolazu, bila je uvek elegantno obučena, sexy ali diskretno, besprekorno doterana i ceo ulaz je mirisao na njen parfem.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt