Nismo mogli više zajedno – Ispovesti
Ispovesti

Nismo mogli više zajedno

Nismo mogli više zajedno… Nakon 9 godina braka moj muž i ja smo se razveli. Mnogo smo se svađali i jednostavno nismo više mogli zajedno. Iako nije bilo drugog rešenja kad smo se rastali sve to me mnogo pogodilo jer sam ja u njega zaljubljena od prvog razreda srednje škole, od kako sam ga prvi put srela.

Nakon nekih 10-ak dana od razvoda, sjedim tako tužna i uplakana, kad neko mi zvoni na vrata, otvorim kad on, moj bivši muž, moja neprežaljena ljubav stoji sa buketom ruža, 101 crvena ruža. Bila sam totalno van sebe, tada je klekao na kolena i pitao me da li bih se udala za njega. Sa oduševljenjem sam pristala i od tada kao da živimo neki drugi život… teško se rečima može opisati.

Venčanje nam je na leto, na datum kada smo potpisali naš razvod, čudno, ali željeli smo da nastavimo na isti datum kada smo i prekinuli. Čudni su putevi gospodnji.

BONUS ISPOVEST:

 

ČAROBNO ISKUSTVO: Krenuo sam da je molim da mi dozvoli da je zadovoljim. Uživala je u tome što patim…

 

Jako često nalazim ribe za jebanje po internetu ali sam ovaj put video nešto stvarno zanimljivo. Korisničko ime “Domino Kučka”. Na profilnoj slici je bila plavuša sa extra sisama, kao neka sponzoruša, u kožnim čizmama, rukavicama, tangama i lancima oko sisa. Pomislio sam da je profil lažan ali sam svejedno odlučio da je kontaktiram.

Nisam do tad dozvolio nijednoj ženi da dominira na meni ali me je ta ideja intrigirala. Gledao sam par pornića na tu temu i prilično me je palilo kad sam zamišljao da služim nekoj okrutnoj kučketini. Naša komunikacija je počela prilično opušteno. Polako smo prešli na razgovor o tome šta koga pali, a onda su stvari počinjale da budu sve konkretnije. Rekao sam joj da mi ne priča šta bi mi radila, hteo sam da bude iznenađenje.

Ja još nisam predložio da se vidimo kad mi je jednog dana stigla poruka od nje: “Budi na ovoj adresi večeras u 9”. Gledao sam pola sata u poruku i razmišljao da li da idem… I dalje sam mislio da je previše dobra i da me neko sigurno zeza. Ipak, u duhu “šta ima da izgubim” sredio sam se to veče i otišao.

Došao sam do njene zgrade, pozvonio na interfon. Odgovorio je seksi glas sa “treći sprat, stan 11”. Sad sam već bio u nekoj kombinaciji nervoze i uzbuđenosti. Očekivao sam neku debelu gaduru da mi otvori vrata i krene da se pravda zašto je stavila onu sliku na profil. Kad je otvorila vrata bukvalno sam zinuo. Ne samo da je to bila ona nego je izgledala još bolje nego što sam procenio sa slike.

Bila je sva u koži. Između kratkog minića i kožnih čizmi videle su se nakvarcane duge noge a sise su joj se sijale na svetlu, bila ih je namazala nečim, prava drolja. Pogledom mi je dala do znanja da uđem unutra. Prošao sam kroz vrata, čuo sam kako ih je zalupila iza mene. Potpuno neočekivano mi je uzela obe ruke i vezala lisicama iza leđa. Šapnula je “sada si moj”. Kad je to izgovorila, osetio sam joj miris sperme u dahu. Pre nego što mi je to i doprelo do mozga, uvukla me je u spavaću sobu. U njoj, na stolici zavezan momak, vidno iscrpljen, sa očito ispušenom kitom. To je objasnilo miris sperme u njenom dahu. Vezala ga je i pušila mu dok nije skroz malaksao od svršavanja.

Bacila me je na kolena. Sela je u kožnu fotelju i pritom dovukla mene sa sobom. Rekla je autoritativnim glasom “Sada ćeš meni da uradiš ono što sam ja ovom jadniku uradila. Lizaćeš mi pičku dok ti ne otpadne jezik”. Kako je to rekla raširila je noge i već kratka suknjica se skroz narozala na gore. Nije morala ni da je skine, pred mojim nosom se nalazila obrijana iskvarcana pičkica, tako mokra da joj je jedna kap polako curila niz nogu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt