"Imala sam se*s sa stanodavcem umesto kirije za stan..." – Page 5 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

“Imala sam se*s sa stanodavcem umesto kirije za stan…”

Večera je bila super, sveće, vino, hrana. Naravno, on je sve platio. Vlasnik restorana je njegov dugogodišnji prijatelj koji je znao njegovu situaciju sa ženom i obećao da će držati jezik za zubima. To je ustvari jedino mesto gde je mogao da me izvede, a da bude siguran da to neće doći do njegove žene. Kako se kasnije ispostavilo, bio je u pravu. Njegova žena nikad nije saznala.

Imala sam najbolji seks u životu

Posle večere smo otišli kući i imala sam svoj najbolji seks ikada. Ne pamtim da sam imala bolji seks sa njim ili nekim drugim kasnije. Još uvek sam mlada, ima vremena da se to promeni, ali do sada, to veče pamtim kao svoj najbolji seks u životu.

Ne znam kako bih sve opisala, ali jednom rečju, doveo me do ludila. Ko bi rekao da se u starijem čoveku krije toliko strasti. Verovatno se sve to skupljalo u njemu svih ovih godina bez seksa sa svojom ženom.

Kasnije mi je više puta priznao neke detalje iz seksualnog života njega i njegove žene. Uopšte ga ne osuđujem što je nju varao sa mnom. Imao je svako pravo. Nakon porođaja postala je frigidna. Nije mu dala tri godine. On je čak ni tad nije prevario. Ovo mu je prvi put. Shvatio je da mu život prolazi i da neće doveka biti potentan. Takođe se sažalio nad mojom situacijom i želeo da mi pomogne. Hvala mu na tome.

Spavali smo sve češće i češće

Iako sam te večeri imala najbolji seks u životu, to ne znači da kasnije sa njim nisam imala dobar seks. Nakon 1. decembra nije više dolazio 1. i 15. u mesecu već malo češće. Viđali smo se kad god smo mogli. Kad god je on uspavao svoju ženu ranije ili poslao u banju ili kod njene majke.

On i žena su se dogovorili da žive u dnevnoj sobi, a da njihovu spavaću sobu izdaju još jednom studentu. Sa malo više novca, počeo je da mi obezbeđuje i hranu. Ne puno, ne nešto gala, ali dovoljno da se prehranim. Ja sam dosta zgodna i mršava te ne jedem puno. Njegova žena mu je stalno kuvala. Krišom je sipao hranu u tanjir i donosio meni. Čak mi je i ona sama više puta donosila hranu znajući moju finansijsku situaciju. Nisam osećala grižu savest jer sam spavala sa njenim mužem. Svakis eks je bio fenomenalan. Zašto bih se loše osećala kad sam zapravo uživala.

Ne mogu tačn da izbrojim koliko sam puta spavala sa njim, ali sa početnih dva puta mesečno, nekad smo prelazili i brojku od 6-7 puta mesečno. Dešavalo se da ne spavamo ni jednom kad on mora sa ženom na selo ili kod njenih ili kad ona do kasno uveče gleda neki rijaliti program, farmu ili parove, pa ne može da se iskrade do mene. Da, da, farma i parovi. To je bilo relativno skoro.

Diplomirala sam i zaposlila se

Da budem iskrena, diplomirala sam sad u julu. Avgusta sam aplicirala za posao, a u septembru već počela da radim. Nedavno sam primila svoju prvu platu i napokon bila srećna jer sam mogla da pomognem mojima. Sa drugom platom ih šaljem negde na odmor, a leti na more. Zaslužili su. Srce mi je puno.

Nije mi krivo što sam se seksala sa stanodavcem umesto plaćanja kirije. Meni je bilo lepo, njemu je bilo lepo. Win win situacija.

Uspešno sam završila studije, postala svoj čovek, a njemu ću biti večno zahvalna jer me je naučio mnogim tajnama u seksu.

Previous page 1 2 3 4 5
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt