"Imala sam se*s sa stanodavcem umesto kirije za stan..." – Page 4 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

“Imala sam se*s sa stanodavcem umesto kirije za stan…”

Lepo se obukao i doneo flašu vina

Iako je živeo sprat iznad mene, došao je lepo doteran. Obukao je svoje jedino odelo koje ima, cipele, pantalone, košulju. Izgledao je kao drugi čovek u odnosu na to kako je izgledao u toku dana.

Najpre se izvinio što ovo radi. Rekao je da mu je ovo prvi put da radi ovako nešto. Čak je napomenuo da će nekako morati da nadoknadi tih 50 evra koje ne uzima od mene za stanarinu i da je već obavestio vlasnika gradilišta da mu vikendom da duplu smenu.

I meni je malo laknulo kad sam uvidela koliko je ljubazan i uviđajan. Mislila sam da je običan prostak koji koristi moju finanskijsku situaciju, ali je on ustvari bio fin i kulturan čovek sa lepim manirima.

Pretpostavio je da ću biti nervozna pa je doneo flašu vina da se malo opustim. Popili smo celu flašu vina za 15-tak minuta. Baš mi je trebalo da me malo opusti. Rakija me uopšte nije uhvatila, a nisam imala više od dve čašice.

Seks sa stanodavcem je bio fenomenalan

Kakav je bio seks? Mogu vam reći da je znao šta radi. Od početka do kraja me vodio nežnim poljupcima, pokretima. Mazio me, ljubio gde treba i na trenutke dovodio do ludila.

Da je 15 godina mlađi, bez problema bih se zabavljala sa njim. Čak bih mu možda i sama prišla u nekom kafiću ili klubu.

Dok smo se seksali bio je presrećan. Vidim da mu je to baš trebalo, a nije mogao da dobije od svoje žene. Priznao mi je da ovakav seks sa svojom ženom nije imao još od dana kad su se zabavljali.

Znam da vas zanimaju detalji seksa, ali sam ja malo sramežljiva i stidljiva da bih pisala o tome. Jednostavno, zamislite i sami kako izgleda seks sa starijim čovekom i mladom devojkom od 20 godina. Ono što je bitno u mojoj ispovesti nije kako sam se seksala sa njim, već kako sam završila faks plaćajući kiriju na ovaj način.

Sledeći put sam ga videla 15. u mesecu. Slična situacija, on u odelu, flaša vina, dobar seks.

Izveo me na večeru

Treći put, 1. decembra nije došao u moju sobu. Poslao je ženu u Vrnjačku banju. On je ostao u Beogradu pod izgovorom da mora da radi. Ovo ga ionako nije iskoštalo jer je iskoristio vaučer od 5.000 koju je dobio od države, pa je njegova žena mogla da uživa i na njegov račun. Naravno da nije odbila. 1. decembra nije došao u moju sobu, već me izveo u restoran. Ako bih vam rekla ime restorana, vi koji ste iz Žarkova biste sigurno rekli u sebi kako ste tamo bili više puta.

Ranije sam rekla da mi je odgovaralo što je sve ovo bilo tajno i što niko nije znao da se seksam sa stanodavcem umesto kirije za stan, ali sam imala neki dobar predosećaj i prihvatila njegov poziv na večeru. Bio je jedan mali odvojeni sto u uglu restorana gde je malo ko mogao da vidi starijeg čoveka sa devojkom koja je mlađa čak i od njegove ćerke. Bilo je par pogleda prema nama, ali kako je on sedeo leđima okrenut prema ostatku kafane, niko nije mogao da vidi sa kim ja ustvari sedim, kao ni da prepoznaju njega, svog prvog komšiju iz Žarkova.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page
Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt