"Imala sam se*s sa stanodavcem umesto kirije za stan..." – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

“Imala sam se*s sa stanodavcem umesto kirije za stan…”

Stanodavac je izgledao ok za svoje godine

Ne znam koliko mu je bilo godina. Par puta je pomenuo da ima sina i ćerku mojih godina negde u inostranstvu koji se maltene i ne javljaju, ne dolaze u posetu i ne šalju novac. Verujem da je bio godina kao moji roditelji.

Iako je i on imao težak život, nije izgledao toliko istrošeno. Dok sam razmišljala da li da pristanem na seks sa stanodavcem zbog kirije, uzela sam i tu opciju u razmatranje.

Nije izgledao staro. Valjda je često spavao na poslu pa je i to uticalo na njegov izgled. Fizički je bolje izgledao od većine svojih vršnjaka. Mogu slobodno reći da je izgledao mnogo bolje od mog oca. Nije da imam neke skesualne afinitete prema ocu. Kažem ovo jer su sličnih godina.

Od ovog meseca stanarinu ne plaćam novcem već pičkom

Rekao je da ću za stanarinu morati da “platim” 1. i 15. u mesecu. Iako se za seks realno dobija mnogo više, a ne samo 25 evra, bila sam zadovoljna jer niko ne bi morao da zna da se jebem sa nekim za stanarinu.

Da sam tražila mušterije preko fejsbuka, instagrama ili oglasa, kad tad bi me neko provalio šta radim. Možda bih i zakonski imala problem. Ovako, seks sa stanodavcem umesto kirije mi je delovao sasvim jer ok, jer osim nas dvoje, niko ne bi morao da zna šta radim da platim svoju studentsku sobu.

Rekao mi je, “Doći ću večeras kad moja žena zaspi.”

Složila sam se sa tim. Bio je petak pa sam bez problema mogla da ostanem malo duže uveče. Srećom, njegova žena ide ranije da spava pa je on došao već oko pola 11 uveče.

Bila sam nervozna pre prvog plaćanja stanarine u naturi

Celog dana sam bila nervozna. Nikad nisam imala seks sa nekim ko je toliko stariji od mene. Imala sam jednu dugu vezu u svom selu, ali sam sa tim momkom spavala tek zadnja dva meseca naše veze. Nisam bila baš iskusna u seksu. Znala sam kako se to radi, ali sam bila nevešta. Moj bivši momak je bio mojih godina. I on nije bio mnogo iskusan pa me nije mnogo čemu ni naučio. Valjda će me ovaj stariji čovek naučiti nečemu što do sad nisam znala.

Popila sam dve rakije da me prođe nervoza, istuširala se i obukla nešto sasvim obično. Ipak ne idem na sastanak sa nekim zgodnim momkom, već studentsku stanarinu za sobu plaćam seksom. Ne mogu reći da sam se radovala tome, ali mi je to bila jedina opcija. Kako kažu, cilj opravdava sredstvo. Za 5, 10 ili 50 godina, ko će me pitati kako sam završila studije. Biće samo bitno da sam postala svoj čovek i pomogla mojima. Studirala sam medicinu, a u medicini itekako ima budućnosti.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt