"Imala sam se*s sa stanodavcem umesto kirije za stan..." – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

“Imala sam se*s sa stanodavcem umesto kirije za stan…”

Radila sam, ali to nije bilo dovoljno za sobu i troškove

Nisam lenja osoba. Nemam problem da radim bilo gde. U prvoj godini sam vikendom radila kao konobarica u noćnom klubu na splavu, a preko dana radila promocije u Knez Mihajlovoj. Sigurno su me mnogi od vas videli nasmejanu i našminkanu kako sa osmehom delim flajere, ali je meni u dubini duše bilo veoma teško i nije mi bilo ni do šminkanja ni do smeškanja.

Imala sam par neprijatnosti sa nastrljivim muškarcima koji su me lupkali po guzi i dobacivali svašta. Sve sam to trpela zarad boljeg sutra kad završim fakultet, zaposlim se, budem svoj čovek i u stanju da pomognem mojima.

Od kako znam za sebe gledam ih kako se muče i želim da tome dođe kraj. Zaslužili su da žive bar malo dostojanstveno u starosti.

Na oba posla sam zarađivala sam jedva 10.000 dinara mesečno, odnosno 100 evra u ono vreme. To je bilo dovoljno za skromnu ishranu u skupom Beogradu.

Na drugoj godini sam nastavila samo promocije da radim jer vlasnik noćnog kluba nije hteo vikend radnike već samo one koji su mogli da rade 6 dana nedeljno. Iako su noću bile žurke, danju je klub radio kao kafić.

Poslednja kirija koju sam mogla da platim novcem

Došao je i taj 1. novembar. Rekla sam svom stanodavcu da nemam novca za kiriju i da ću do kraja dana da pokupim svoje stvari i da se iselim. Planirala sam do mojih da odem kući za vikend, a od ponedeljka do petka da zamolim neku kolegenicu sa faksa da samo prespavam kod nje. Učila bih u čitaonici i dolazila samo uveče na spavanje kako ne bih smetala.

Stanodavac je nekako saosećao sa mnom i mojom situacijom, jer je i on bio u sličnoj situaciji kao i ja. Njegova žena je nedavno dobila otkaz, te su imali samo jedno primanje, njegovu skromnu platu kao čuvar gradilišta u Beogradu na vodi. Trebao mu je novac od izdavanja te sobe.

Nepristojna Ponuda – Seks sa Stanodavcem Umesto Kirije

Duboko se zamislio, kao da je oklevao, pa rekao, “Slušaj, možda možemo nekako da se dogovorimo za tu sobu”. Pretvorila sam se u uvo. On nastavi, znaš kako, moja žena i ja već godinama nemamo seksualne odnose, a ja sam i dalje seksualno potentan i aktivan.

Zadnji put smo imali seks za našu godišnjicu, a pre toga za Novu godinu. Tako je otprilike zadnjih 7 godina. Seks jedva dva puta godišnje.

Mogu da ti dam ovu sobu besplatno ako bi ti htela da uskočiš u moj krevet ponekad. Ne dugo i ne često.

Nisam mogla da verujem šta čujem, a s druge strane mi je laknulo jer napokon imam opciju. Imam opciju da ne moram da molim kolegenice sa faksa za krov nad glavom. Imam opciju da imam mesto za učenje i spavanje.

Ćutala sam i razmišljala. U mojoj glavi misli su letele brzinom svetlosti. Šta kako, da li da pristanem ili ne. Prošla sam kroz desetak opcija za 5 sekundi i samo tiho progovorila “Dogovoreno”.

On se osmehnuo. Kao da je laknulo i njemu i meni. Ovo je win win situacija, gde oba participanta imaju na kraju korist.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt