Svastika često izbacuje slike na fb – Ispovesti
Ispovesti

Svastika često izbacuje slike na fb

Svastika često izbacuje slike na fb… Imam svastiku koja je neverovatno zgodna i očuvana. Inače je starija od moje žene 8 godina..

Često na fb izbacuje blago provokativne slike ali sve u granici dozvoljenog. Pre nekog vremena sam kolegi pokazivao njene slike i on joj je lajkovao sa mog profila većinu slika što ja nisam znao.

Elem, svastika ima muža koji je stariji od nje 16 godina i već je u nekom svom svetu. Jedno veče smo bili kod njih i on je predložio da odemo u Banju Ždrelo na vikend. Iako nisam bio za to jer tamo ima dosta penzosa pristao sam. Otišli smo nas četvoro i smestili smo se.. Sišli smo odvojeno na bazen.. Prvo supruga i ja a zatim i oni.

Svastika je imala na sebi minijaturan kupaći a telo joj je savršeno Nakon porođaja je tako da joj nema mane. Primetio sam da nije u nekom odnosu sa mužem. On je pravi srbenda. S vremena na vreme sam je odmeravao i par puta mi je hvatala pogled. Kao da je svaki naredni put namerno izbacivala. Mislim da se i ja njoj sviđam.


BONUS ISPOVEST:

BOLELO JE, ALI SAM GA ŽELELA: Osećala sam kako mi ulazi tako velika ALATKA u moju vlažnu i usku macu

Nisam neki pisac ali ispričaću vam moje istinite seksualne doživljaje. Zovem se Mira imam 25 godina, plavuša, grudi 3, 178 santimetara, 58 kilograma, stvarno lepo izgledam. Sada sam udata, četiri godine braka. Muž Dragan je OK je, on je moj prvi dečko. Veza traje od 18 godina sa raskidima i retkim viđanjima jer je živeo i radio u Italiji.

Prva prevara je još dok smo se zabavljali imala sam 19 godina, Dragan je bio preko vikend ja i drugarica Sanela u diskoteci ništa posebno, čak i pomalo dosadno lepo skockane. Leto je haljine, otvoren dekolte, doterane mlade i privlačne. Rešile smo malo da se opustimo, pile smo žestinu i đuskale, bile smo jako vesele. U jednom trenutku slučajno sam ugledala komšiju Miću. Komšija Mića ima 42 godine i oženjen je, izgleda izvaredno visok snažan i lep čovek, pandur je. Kada nas je ugledao prišao je pitao je da li je slobodno i pridružio nam se.

Prijalo nam njegovo društvo bio je jako opušten, duhovit stalno smo se smejale ćaskale sa njim i pomalo đuskale. Sanela je morala ranije kući jer je sutradan imala svadbu kod rođaka pa je morala ranije da ustane. Čika Mića se ponudio da nas odveze kući. Prihvatile smo, prvo je odvezao Sanelu, kada smo ostali sami ponudio je odemo do stana koji on čuva ljudi koji žive u njemu su preko i on povremeno obilazi taj stan, sa izgovorom da je još rano i da možemo da popijemo još neko piće. Prihvatila sam.

Stan je bio jako veliki lepo sređen, pustio je muziku, natočio nam piće skuvao kafu. Kako je atmosfera bila opuštena a ja polupijana ustala sam sa dvoseda i počela da igram. Haljina je letela na sve strane, ustao je i počeo da đuska sa mnom, bili smo jako blizu jedno drugome. Osetila sam njegove snažne ruke na mojoj guzi, počeo je da me vaćari. Bila sam polupijana, napaljena, jednostavno želela sam ga. Počeo je da me ljubi prihvatila sam ljubili smo se strastveno, žestoko, snažnim rukama mi je mesio guzu.

Želeli smo jedno drugo! Brzo smo skidali jedno drugo. Raskopčala sam mu košulju. Uh kako telo ima, maljave i snažne grudi, jednim potezom mi je skinuo haljinu, skinuo mi je grudnjak ostala sam samo u tangama, uhvatio me za ruku i poveo u spavaću sobu. Ljubeći se pali smo na veliki krevet, vaćareći se, skidali smo jedno drugo, bila sam gola kao i on imao je ogroman kurac sa velikim glavić. Jako debeo i velika dlakava jaja. Inače tačno mu je 20 santimetara drugom prilikom sam mu čak i merila želeći da znam koliki mu je.

Maca mi je bila skroz mokra, jako sam bila napaljena kao i on. Pomazio mi je par puta rukom, raširio noge i namestio ga na ulaz moje mace. Par puta ga je protrljao po klitorisu i lagano ga počeo ubacivati. Gledala sam ga u oči. Noge raširene, on tako snažan i obdaren. Osećala sam kako mi ulazi tako veliki kurac, lagano mi ga nabijao u moju vlažnu ali usku macu. Malo me je i bolelo ali sam ga želela. Uzdisala sam glasno u trenucima i vrištela želeći da ga napalim što bolje da me dobro jebe. Mešala sam guzom, grlila, ljubila, uživala dok me jebe sve žešće i žešće. Bio je jako napaljen nije prošlo puno vremena kada ga je izvadio i počeo da svršava po mojim sisama. Svršavao je kao konj obilno i jako par kapi su mi strcnule po licu. Uh kako me zalio spermom, legao je pored mene i poljubio.

– Uh kako si dobra – samo je prokomentarisao.

Pogledala sam na sat već je bilo kasno. Vvreme je za kući. Obrisala se peškirom koji sam našla u kupatilu, nisam imala vremena za tuširanje. Obukla, kao i on, i pošli smo kući. Dok je vozio dogovorili smo se da se nađemo i sutra samo ranije da bi imali više vremena. Pošto stanujemo u istoj zgradi stan prekoputa stana, on je ostao u autu a ja izašla da nas nebi neko slučajno primetio.

izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt