Svekrva me mrzi i zato sam joj vratila istom mjerom – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva me mrzi i zato sam joj vratila istom mjerom

Svekrva me mrzi i zato sam joj vratila istom mjerom… Svekrva me mrzi od prvog dana, ali meni to uopšte ne smeta, čak mi godi da je brutalno nerviram.

Kada samo same psujem joj, pljujem je, nerviram na milion načina, a kada muž dođe sa posla, tada glumim da sam tužna jer me njegova mama ne voli.

Trenutno sam u trećem mjesecu trudnoće i danas kada je muž došao sa posla histerično sam počela da plačem te sam mu rekla da me njegova mama udarila boksom u stomak u želji da abortiram, držala sam se za stomak i previjala od bolova, a on je tada pobijesnio, nikada ga nisam vidjela takvog, ustao i trčećim korakom otišao na sprat.

Nekako sam smogla snage i krenula za njim, a u trenutku kada sam ušla on ju je udario u stomak, baš kako sam mu rekla da je ona mene. Prišla sam mu i počela da ga smirujem i molim da je ne dira glumeću dobru snajku.

Znam gorzno je sve šta joj radim, ali sama je to tražila od prvog dana me je “nagazila ali na njenu žalost ja nisam jedna od onih što sjede, ćute i trpe da ih neko gazi.


BONUS ISPOVEST:

BILA JE NEVINA OTPOZADI: Gurnuo sam ga, osetio lagani otpor, a ona se samo izvijala i grčila

Sreli smo se u likovnoj radionici. Došla je negde sredinom kursa, pomalo sramežljivo ušla i pozdravila samo predavača. Stajala je platno ispred mene i mislio sam u početku da me nikada neće primetiti. Nosila je ležernu odeću, ispod koje su se jasno nazirale tanga gaćice, i nikada nije nosila grudnjak. Voleo sam da gledam njene guzove i gustu crvenu kosu, nedeljama sam drkao i maštao kako svršavam po njenim leđima. Jednog dana okuražio sam se i prišao joj.

– Ja sam Boris.

– Milena, drago mi je

– Vidim ide ti – započeo sam neobavezan razgovor nakon kojeg je usledio poziv na kafu.

Prihvatila je sa smeškom i tad primetih da ima predivne usne i kurvinjski pogled. Otišli smo do obližnjeg kafića, popili piće i u razgovoru izvrteli sve informativne teme. Na sledećim časovima pozdravljala je i mene i redovno posle kursa odlazila je sa mnom u kafić.

– Ja sam David.

– Milena, drago mi je.

– Lepo slikaš. Dobro ti je ispala ta banana.

– Hvala – odgovorila je sa smeškom.- Volim to da radim.

– Ja više volim aktove, nego li mrtvu prirodu. Volim tela. Recimo volio bih nacrtati tvoj akt, vrlo si lijepa.

Ona se zavodljivo smeškala. Nastavili su da pričaju i nešto su se kikotali. Od besa nisam više mogao da slušam pa sam izašao napolje da zapalim cigaretu. Nakon desetak minuta kad sam se vratio, shvatio sam da je zbario. Govorio sam joj je šapatom nešto na uvo, ona je gledala u mene svojim kurvinjskim pogledom i samo se smeškala. Potom je sela na sto na kojem je stajalo voće, skinula pantalone i majicu i zauzela poluležeću pozu. Tip je stajao iza platna i pripremao boje.

– Borise, David će da me slika. Hoćeš li i ti?

– I ja bi te – rekao sam i mislio sam upravo to, a po njenom smesku video sam da joj nije krivo.

– I David bi me – rekla je u šali.

– Pa, Davide hoćemo li je.

Ostavio je boje i prišao. Kurac mi se već hajdučki pobunio. Izvadih ga i ona ga odmah uze u ruke, lizala mi je jaja i lagano se jezikom približavala glaviću kojeg potom pohlepno proguta. Pušila je tako dobro, kao da je barem deset godina zarađivala na tome. Stenjala je, uživala i gledala me pravo u oči. Tada se uključio David, skinuo joj gaćice i pohotno počeo da ližem njenu napaljenu pičkicu. U njenim očima zabljesnula je strast i poče mi ga još vatrenije sisati. David se sve jače palio. Napokon, njegov je kurac izgubio strpljenje. Izvadio je svoju batinu – uistinu vrednu ženskog divljenja – raširio joj noge i stao da se trlja o njen klitoris.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt