“Zagledao sam se u svastiku” – Ispovesti
Ispovesti

“Zagledao sam se u svastiku”

Bio sam veran, onda sam upoznao njenu sestru… Jos na vencanju obecao sam svojoj supruzi da cu joj uvek biti veran postovati i voleti sve dok nakon nekoliko godina braka nisam upoznao njenu sestru, koja inace zivi u inostranstvu i nikada nisam imao prilike da je upoznam.

Dosla je iz amerike nakon nekoliko godina i bas kod nas na odmor mesec dana, cim je stigla ja sam odmah zaboravio zenu i samo oko njene sestre sam bio.

Kada smo ostali sami jednog dana upitao sam je da li zeli da vodimo ljubav onako uz rizik i otvoreno pa sta mi bog da, protivila se u pocetku zbog sestre ali ipak je posustala nakon dva dana vodili smo ljubav non stop kada god smo mogli, kada mi zena nije bila kuci, a ponekad sam se i nocu budio i odlazio kod nje, a najvise je volela da joj zavrsavam u usta i da proguta sve a mene je to bas pa.ilo.


BONUS ISPOVEST:

DAO SAM MU SVOJU ŽENU: Bože, šta joj je uradio, i hoće još!

Zamisli situaciju: Dolazimo u neki kafić da se upoznamo sa tobom i tamo sedamo da popijemo piće i da popričamo. Ti si seo do nje i posle nekog vremena provedenog uz ležernu priču primećujem da ti se ruka spušta do njenog kolena, pa polako kreće na gore, zavlačeći se ispod njene haljinice. Malo u čudu gledam moju ženicu, koja je posle 2-3 pića poprilično pocrvenela u licu i opušteno se smeje tvojim dvosmislenim šalama i vidim da ne da nema nameru da ti skloni ruku, već i uživa u tvom pipkanju.

Ruka ti je toliko otisla ispod njene suknje, da ti šaku i ne vidim, ali primećujem u jednom trenutku kako je ona blago udahnula i počela da skoro neprimetno mrda bokovima. Ukapirao sam da si joj došao prstima do piće i da diraš kliću mojoj ženi tu, ispred mene, da ona uživa u tome a da ja to gledam kao hipnotisan. Njeno njihanje postaje sve brže, a ti mi kažeš:

– Bio si u pravu, ženica ti ima bas usku pičkicu.

Na to ti ja ništa ne odgovaram, koliko sam zbunjen celom tom situacijom, što tebe ohrabruje da mi bezobrazno kažeš:

– Sada ćemo mala i ja poći na sprat lokala, u poslednju sobu u hodniku. Vodim ti ženicu da malo proba pravu kurčinu. Ti sedi tu, popij još jedno piće, pa posle dođi ispred vrata. Biće malo odškrinuta i ako budeš imao sreću, ukapiraćeš šta se dešava ovoj tvojoj droljici. Ne ulazi ako te ne pozovem. Ona može da te zove koliko hoće i da jauče i da cvili. Zato je i došla ovde. Je li tako mala?!

Ja pogledam zbunjen u nju i vidima kako ona od napaljenosti ne zna za sebe, već odgovara:

– Dddaa, aahh…

Utom ti ustaješ, uzimaš je za ruku i odvodiš na sprat, dok ja ostajem i primećujem sažaljiv pogled konobara koji nas je usluživao. I bez moje porudžbine on mi donosi piće. Kapiram da nisam prvi koji je doveo dragu na upoznavanje sa tobom u taj lokal i da je konobar bio svedok mnogih zanimljivih dešavanja u tom kafiću. On mi se obraća tihim glasom:

– Pretpostavljem da znam zašto si ovde. Ako ti je lakše, dođi u ovu sobu, pustiću ti jedan filmić, čisto da znaš šta se dešava gore.

Ja naravno polazim za njim i on mi pušta film u kome vidim kako ti odvodiš neku ženskicu u jednu sobu, a kamerman ide za vama i snima sve. Vidim u uglu snimka da je datum star desetak dana. Vidi se da ti ulaziš sa curicom u sobu, naređuješ joj da klekne, što ona bez pogovora sluša, i potom vadiš svoju kurčinu kojom je udaraš po obrazima, sve dok joj ga naglo ne nabiješ u usta. Mala je iznenađena i uplašena kada je videla tvoj komad, a i meni je proletelo roz glavu misao – Kako li će moja ženica da se snađe i da se izbori sa ovakvom komadinom. Nije navikla, ovaj će je rasturiti skroz. Dalje vidim kako ti se mala, kada se nagutala tvoje kare trti i poslušno očekuje da joj ga nabiješ odpozadi. Snimak je taman počeo da me pali, kada ga konobar gasi i podrugljivo mi kaže:

– Mislim da je vreme da odeš na sprat i da vidiš šta je sa ono tvojom, a ne da gledaš kako je prošla ova mala od pre neki dan. Dobila je što je zaslužila. A i tvoja će…

Zbunjeno ga gledam, ali ipak polazim na sprat, zabrinut i zamišljen. Šta li me tamo očekuje? Da li će moja mala ženica smeti i moći da te zadovolji? Šta će biti ako se bude protivila? Tako zamišljen dolazim do vrata iza kojih čujem neko mumlanje. Stajem i stavljam uvo na njih. Čujem tvoj glas:

– To mala, dudlaj ga… Zini malo jače, kurvice! Sigurno nisi ovakvu kamadinu imala skoro u svojim krvinskim ustima, jel da?

Cujem moju dragu kako se gusi u tvom kurcu:

– Mmmm… mmhmm, daa…

– Voliš da te neko jebe u usta, je li kurvice? E, sada ću da ti ih ispunim mojim glavićem. Ovako ću da ti ulazim i u pičkicu tvoju malu, je li jasno?

– Mmm… ahh… veliki ti je… kako ću?

– Ma okreći se mala, naguziću te kao niko pre!

Vidim da su vrata malo odškrinuta, kao što si i rekao da će biti. Pomeram ih još malo i imam šta i da vidim. Moja fina ženica kleči ispred tebe, bori se za vazduh dok joj ti nabijaš glavu na tu tvoju komadinu od kurca. Puštaš je da malo udahne vazduha a ona te moli da je ne jebeš, da se predomislila.

– Nemoj da me jebes, povredićes me tvojim kurcem. Pusiću ti kad god pozelis, samo nemoj da ulazis u mene, molim te.

Vidim da je ti pomalo ljutito bacaš na krevet na koji ona pada na stomak, da je hvataš za ruke i vezuješ ih za ivice kreveta, dok se ona bespomoćno otima i cvili, moleći te da je poštediš i da joj ne radiš to. Pokušava da skupi noge, ali ti si već postavio svoje koleno između, pa potom i drugo i bez problema joj širiš noge. Tako staješ i gledaš u njenu ribicu, koju i ja vidim. Vidim da joj je sva nabubrela i toliko je vlažna da je čaršaf ispod nje ovlažio. Pitaš je:

– A što si toliko vlažna, ako nećeš da se karaš, mala? Mislila si da te dovede muzić na zezanje, a? E, pa ne može? Sada ćeš da osetiš kako je to kada neko dubi tvoju pičkicu a ti ne možeš da ga sprečiš! Nema mužića da ti pomogne, sada si skroz moja!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt