ISPOVEST: Iskoristila me teta Mirjana – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Iskoristila me teta Mirjana

Kao i vecinu 20-godisnjaka i mene izdrzavaju roditelji ali moji rade u njemackoj preko zime i redovno mi salju novac na moj bankovni racun samim tim redovno odlazim u banku gdje me uvjek „usluzuje“ Mirjana… Mirjana je zena u srednjim godinama (42) ima duge noge i „fitnes tijelo“ u koje je ulozeno mnogo rada i vjezbe, jako je lijepa i izgleda uredno i „nalickano“ kad god je vidim….

Takva je bila i na koktelu jednog osiguravajuceg drustva, na koji su moji roditelji pozvani ali nijesu mogli da prisustvuju i umjesto njih otisao sam ja…. „Cao maleni, otkud ti ovde“ pitala me je Mira, „uhodim Vas“ odgovorio sam „HAHA, da da sve ti jurcas za matorim devojkama“ u sebi sam pomislio da bih za njom i te kako jurcao ali zelio sam da ostanem dzentlmen i ostavim dobar utisak i rekoh „izvinite, salim se ali moram vam priznati da ste graciozni“ nasmijala se i nastavila dalje…

Proslo je od prilike trideset minuta i opet sam vidio Mirjanu koja uplakana napusta lokal u kome smo se nalazili… Prisla mi je i rekla „zovi mi taxi , molim te“ ponudio sam se da je odbacim do kuce i pristala je… U putu mi je govorila kako je njen sadasnji decko varao na njene oci u zenskom toaletu i da je to drugi muskarac posle njenog supruga koji joj to radi… Pitala se sta je problem, a ja sam samo razmisljao kako bih joj ubacio kurac u ta napucena usta i ucutkao je….

Rekla mi je da ne zeli da je njena kcerka gleda uplakanu i da zeli da svratimo u neki bar. Nijesam na to pristao vec sam joj predlozio da odemo do mene kuci i da joj ja pripremim jedan koktel i da odspava…. Moj cale me naucio da pravim koktele da bih impresionirao ribe i to sam uradio i sa Mirjanom i konacno se nazirao osmjeh na njenom licu.

Nakon par koktela i malo prijatnog razgovora i koja je najljepsa zena u Srbiji, Mirjana je valjda skrenula misli sa svog nevjernog decka i onako umorna i pijana me pitala da li moze kod mene da prespava… Naravno da sam joj dozvolio, ali kad su se svijetla pogasila kopkalo me da li mogu otici u spavacu sobu mojih roditelja i uvuci se u krevet zajedno sa pijanom i upravo prevarenom matorkom….

Nakon pola sata razmisljanja sam skupio muda i otisao kod nje u krevet. Spavala je jako cvrsto i ja sam to iskoristio da skinem posteljinu ispod koje su se krile cipkaste crne tange i par fantasticnih sisa …. Kada sam shvatio da spava u mojoj kuci polugola morao sam da predjem na stvar i to nijesam uradio uopste pazljivo, bukvalno sam poceo kao manijak da grizem i lizem Mirjanine bradavice sto je nju probudilo i pitala me je „napio si me i sad hoces da me jebes

„Hocu, jebacu te sad htjela ti ili ne“ pogledala me je i rekla „pa jebi me i pokazi mi sta znas“ …. Nije mi trebao njen potvrdan odgovor…. Iscijepao sam joj gacice i bez ikakve predigre ili lizanja poceo da joj ubacujem moj uveliko nabrekli kurac, njena picka je bila izuzetno vlazna i meka i samo sam zelio da razbijem njenu njeznu pickicu sa mojim kurcem od 20cm ….

Podigao sam joj obije noge na ramena i zivotinski je nabijao do kraja svaki put „ubices me ,molim te prestani“ osamario sam je i nastavio joj da joj ubacujem sve jace i jace taj samar je toliko napalio da sam se u trenutku prepao „samaraj me , jebi me …. ahhhh jebi meeeee“ govorila je udarao sam je i jebao najjace sto sam mogao…

Dahcala je i govorila „ja sam tvoja kurva jebi me jebi me “ ubacao sam joj kurac do kraja svaki put glavic je poceo da me boli i bio sam na vrhuncu kao i poceo sam puniti teta Mirjanu punio sam je „puni me pickice puni me puni meeee“ govorila je….

„Ovo je sve sto znas je li maleni, dodji sjutra kod mene kuci u 8 da ti teta Mirjana pokaze sta je jebacina“. Tako sam i uradio i bio sam u 8 sati u njenom stanu… Mirjana me je sacekala u lakiranim cizmama sa ogromnom stiklom, koznim gacicama i nekom palicom u ruci, scena je bila iz sado mazo filmova ali mi se dopalo… „Lezi na krevet odmah, da vidimo koga si samarao i napio sinoc, i ruke na ivice od kreveta jer ce da padne malo vezivanje“.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt