Kada je skinuo gaće, bila sam ŠOKIRANA, a onda je usledila najčudnija AKCIJE u mom životu! – Ispovesti
Lifestyle

Kada je skinuo gaće, bila sam ŠOKIRANA, a onda je usledila najčudnija AKCIJE u mom životu!

Dvostruki problem u krevetu

Opsednutost veličinom penisa može da predstavlja ogroman, pa čak i nerešiv problem za mnoge muškarce.

Jedna Britanka se suočila sa dvostrukom “nulom” u krevetu – njen partner ima mali polni organ, ali i problem sa održavanjem erekcije.

“Ja imam 51, a on 54 godine. Zajedno smo već dve godine, i uživamo zajedno, ali seks nam je katastrofalan. Prvi put kada sam ga videla golog, bila sam šokirana kada sam videla koliko mu je penis mali. Ipak, pokušala sam da sakrijem svoje iznenađenje jer sam znala da bi ga takva reakcija povredila”, kaže žena i nastavlja:

“Bilo je to najčudnijih dva i po minuta seksa u mom životu. Prvo sam bila oduševljena kada sam shvatila da mogu da uživam i sa muškarcem koji ima mali polni organ, postajala sam sve uzbuđenija a onda je usledio nagli kraj – izgubio je erekciju”.

“Taj problem se sve češće ponavlja i zaista smeta našoj vezi. Takođe, on je opsednut veličinom svog organa, i mislim da je u tome najveći problem.

Probao je “vijagru” i uspeo je da dobije erekciju, ali narednog dana je imao strašnu glavobolju, i zato sada ne želi da je opet uzme”, objašnjava ona.

“Išao je na detaljne lekarske preglede kako bi se utvrdilo da li ima nekih zdravstvenih problema, ali ispostavilo se da je zdrav ko dren. Ne znam šta da radim? Kako da unapredimo naš seksualni život”, upitala se Engleskinja.

Izvor: Objektiv.rs

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt