Imam 25 godina, bila sam sa 3 dečka, ali još sam NEVINA! Svaki put kad me pipnu DOLE ja počnem da vrištim – Ispovesti
Ispovesti

Imam 25 godina, bila sam sa 3 dečka, ali još sam NEVINA! Svaki put kad me pipnu DOLE ja počnem da vrištim

Nesvakidašnji seksualni problem je dramatično promenio život jedne Britanke koja se plaši da do kraja života neće uživati u vođenju ljubavi.

“Imam 25 godina, radim u velikoj banci, lepo izgledam i svi misle da imam sve što mi treba u životu, ali oni ne znaju kroz kakav pakao prolazim”, kaže devojka i nastavlja:

“Imala sam tri ozbiljne veze, ali svi momci su me ostavili jer nisam mogla da imam seks s njima. Jednostavno, kad god neko proba samo da me dodirne dole, ja dobijem napad panike i počnem da vrištim”.

“Od same pomisli na seks, meni se zgrči stomak… Mrzim to osećanje. Čak i kada odem kod ginekologa, prolazim kroz agoniju. Na primer, papa test mogu da mi rade samo ako sam pod anestezijom, jer u suprotnom počinjem da plačem i vrištim”, objašnjava ona.

“Znam da je moja reakcija nelogična i tražila sam od ginekologa da me detaljno pregleda kako bi me uverio da je fizički sve u redu sa mnom”, nastavlja Engleskinja.

“Osećam kao da život prolazi pored mene. Kako da imam normalnu vezu kada ne mogu ni seks da imam”, očajna je Britanka.

Ako ste odgajani tako da mislite da je seks prljav, ili ste imali neki rani seksualni incident u kojem ste povređeni, sećanja na te stvari bi i dalje mogla da utiču na vas.

Odgovor terapeuta: Kada imate strah od penetracije, telo se automatski grči, uključujući tu i mišiće vagine. Ovo je obično reakcija na neku traumu iz prošlosti.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt