Rizikujem svoj brak, ali ne mogu se oduprijeti – Ispovesti
Ispovesti

Rizikujem svoj brak, ali ne mogu se oduprijeti

Imam muža, sina i kćerku. Muž i sin su na poslu, a kćerka na fakultetu i u međuvremenu su nam došli majstori da poprave kotao za pelet.

Imam 46 godina i ni slutila nisam šta će se taj dan sve da mi se desi. Kada su majstori došli bilo je sve normalno, “profesionalno” sa njihove strane, ali samo u početku. Otprilke su godina mog sina i tako sam se prema njima i ponašala, međutim vrlo brzo sve se iznenada promjenilo.

Postali su bezobrazni, počeli da mi dobacuju kako sam “dobra koka” i tako to. Pošto mi je postalo neugodno izašla sam u drugu sobu, ali par minuta kasnije došli su i oni. Pitala sam ih trebali im nešto…

Nisam mogla da vjerujem, a njih dvojica su mi prišli i tada sam ustvari postala svjesna cijele situacije i toga da se momci ne zezaju.

Molila sam boga da sve brzo prođe i da niko ne sazna. Prvi puta sam bila sa nekim a da nije moj muž koji je prvi i jedini muškarac u mom životu.

Totalno sam poludjela za vikend idem sa tim momcima negdje na njihovu vikendicu znam da nije uredu, ali samo razmišljam o tome

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt