ISPOVEST: Od Boleta me bolelo – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Od Boleta me bolelo

Od Boleta me bolelo… Ja sam tek zasla u taj nestasni vrckavi pubertet a Bole ( tako cu ga zvati u ovoj prici ) je bio vec uveliko zreo covek, od svojih mozda i 45 godina.

Bole je prvi komsija moje tetke kod koje sam uglavnom provodila skolske raspuste tako da sam ga oduvek smatrala ko delom porodice jer nam je njegov stan uvek bio na raspolaganju, meni i mojoj sestri od tetke i svim komsijskim klincima.

Nikad nije bio prosecan matori peerrverznjak koji spoopada klinke, nekako je bio privlacan. Kod mene je dakle nastupio puuubertet donoseci sve blagodeti mladog devojackog tela,siiisee su vec bile povece a guuuzza mala okrugla i podignuta.Uglavnom sam nosila kratke “lambada” suknjice i kratke majcice.

Kod cika Boleta sam ulazila ko u svoju kucu, gledali smo njegove video kasete ,albume sa starim fotografijama i mnogo toga jos. Od Boleta nikad nisam osetila nista ruzno ni lose,naprotiv,umeo je da mi bude jako drag i simpatican.E krenulo je sve tako sto sam iz navike dok listamo albume sedela Boletu na krilu.

Na sebi sam imala tada popularan komplet lambada ,gooo stomacic,kratka suknjica ispod koje sam uvek nosila popularne gaaacice minimalke sa ciipkicom. Dok sam mu sedela na krilu,desnu ruku mi je drzao oko struka a dlanom je pritiskao moj stomak.

Neki cudan osecaj jurcao je mojim telom,nisam zelela da se pomeram da ne bi osecaj nestao.Od sve jaceg nalete uzbudjenja nisam primetila da mi je gaaaccice spustio i svukao i da se njegov palac nasla u mojoj mokroj guuuza,da je lagano poceo da kliiza unutra-napolje.Onda mi je rekao da ustanem i stanem ledjima okrenuta od njega.

Zadigao mi je suknjicu, uhvatio dlanovima moje guzzooove i nezno ih masirao. Tada me je bilo pomalo sramota da ga pogledam.On je cucnuo ispred mene i podigao mi bradu i samo rekao ” malena,nemas se cega stideti,samo smo zajedno otkrili tvoju sjajnu seeesalnost”Pogledala sam ga,smeskao se ,psetila sam neki mir u tim naslejanim ocima.Nadvladala me je potreba samo da ga zagrlim, na sta je on odgovorio poljupcem u kosu.

Posle toga, naravno, bilo je jos takvih susreta koji nikome nisu skodili a nama su jako priijali,nikad me nije ni na sta primoravao, sve sam sama zelela i istinski uzivala.

Kada sam cula da ga je neka klinkica koja je bila poznata po jebbacinama na gomili,optuzila za zavodjenje maloletnice i da je zbog toga imao mnogo problema koji su ga oterali u insotranstvo,bilo mi ga je mnogo zao.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt